Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - La Mesa de Turisme i Oci tracta el programa del Centenari del Patronatge de Sant Pasqual
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Mesa de Turisme i Oci tracta el programa del Centenari del Patronatge de Sant Pasqual
martes, 28 de febrero de 2017

La Mesa de Turisme i Oci tracta el programa del Centenari del Patronatge de Sant Pasqual

El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, ha presidit aquesta vesprada una nova sessi de la Mesa de Turisme i Oci, que ha servit per incorporar oficialment dos nous membres i per donar compte dels actes organitzats amb motiu del Centenari del Patronatge de Sant Pasqual sobre la ciutat. 

En aquest sentit, Obiol explica que "es tracta d'una reuni ordinria, que compleix en temps i forma amb tots els agents i amb les cites marcades al calendari", al mateix temps que destaca la incorporaci de dos nous membres fixos: un tcnic de Turisme "amb mplia experincia en l'mbit" i el president de la sectorial d'Agroturisme de Fepac-Asaja, Luis Ferriols. Aix mateix, a la convocatria han acudit com a convidats un membre del Villarreal CF SAD i un altre de la Junta Central de Setmana Santa. 

A la trobada s'han tractat temes com la XI Ruta de la Tapa, que se celebrar del 20 d'abril al 7 de maig, i tamb s'ha donat compte dels actes programats dins del Centenari del Patronatge de Sant Pasqual, a ms d'escoltar propostes, suggeriments i opinions dels assistents. "Volem seguir treballant de la m dels professionals de tots els mbits vinculats al turisme i oci de la ciutat per a construir i consolidar el projecte turstic de Vila-real com a motor econmic i de creixement", apunta el regidor. La Mesa de Turisme i Oci s el primer organisme de participaci i assessorament de la ciutat en el sector turstic i est format per representants de tots els subsectors del turisme local, tals com a hotels, oci nocturn, agncies o restaurants, aix com rees relacionades, amb l'objectiu de "contribuir a crear una infraestructura turstica competitiva" i impulsar el turisme local.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40883&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 2 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software