Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch ordena el pagament d'1,2 milions d'euros a provedors locals i salda les factures...
mircoles, 01 de marzo de 2017

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha signat aquest mat les ordres de transferncia amb les quals l'Ajuntament liquida per complet els 1,2 milions d'euros en factures pendents de 2016 als provedors locals. Una vegada aprovat el pagament en el Ple extraordinari convocat expressament per a aix el 16 de febrer, s'han accelerat al mxim els trmits administratius necessaris per a procedir de manera immediata a l'abonament efectiu dels rebuts. 

"Amb aquests ingressos, saldem definitivament les factures que ens van quedar pendents en 2016 amb els provedors; un deute pel qual tornem a demanar disculpes a tots els afectats", assenyala Benlloch. "L'any passat va ser un exercici molt dur, en el qual vam acusar els efectes de la decisi de baixar la contribuci, a ms de les sentncies judicials derivades dels empastres urbanstics del PP, sobrecostos en el tractament del fem o el deute heretat de l'anterior govern. Tot a ha passat una greu factura a les arques municipals i ha acabat afectant de manera important els provedors, la majoria d'ells xicotetes empreses locals", recorda l'alcalde.

"Anem a seguir treballant perqu aquesta situaci no torne a produir-se, per recuperar l'estabilitat i reajustar el perode mitj de pagament, perqu en el nostre ADN est pagar. Per a, hem avanat al mxim el pagament de les factures pendents de l'any passat noms el pressupost de 2017 ha entrat en vigor i sense esperar a la liquidaci pressupostria de l'any passat, com fan la majoria dels ajuntaments", argumenta Benlloch. En total, les transferncies signades avui, que comenaran a ser efectives en els comptes beneficiares en els prxims dies, ascendeixen a 1,2 milions d'euros. Aquesta quantitat correspon a 1.003 factures d'uns 300 provedors. 

En els casos de factures que, per error o defecte de forma, no hagen pogut ser abonades, el consistori ha reservat una partida especfica per a poder fer front a aquests pagaments quan s'esmenen els errors. "El nostre objectiu s reajustar el perode mitj de pagament als provedors durant aquest exercici i treballar perqu les sentncies urbanstiques i l'herncia del PP que encara pesa en la gesti local no tornen a afectar les nostres empreses", conclou l'alcalde.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40923&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software