Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Policia Local inicia una nova campanya especial de vigilncia i prevenci de furts de taronges
mircoles, 01 de marzo de 2017

Els agents del Grup Rural i de la Unitat de Resposta Policial (URP) de la Policia Local de Vila-real iniciaran dilluns que ve, i fins al 24 de mar, una nova campanya de prevenci de furts en el camp, que incidir tant en el furt de taronges com en la sostracci de caixons. 

La campanya constar de dues fases, una dinmica i una altra esttica. En la primera, es revisar i controlar les quadrilles de recollida de taronja a les diferents partides del municipi, obtenint informaci de l'empresa recollectora, aix com de la contractista, ubicaci i propietari del camp recollectat i la varietat arreplegada. Tot a comprovat in situ, especialment a travs del cap de la quadrilla.

La fase esttica constar de controls de trnsit, conjuntament amb l'URP, per a comprovar sobre el terreny que no existeix irregularitat en la mercaderia, sollicitant tots els documents pertinents dels productes i tamb documentaci del vehicle. Aquests dispositius especials es desplegaran sobretot en les zones d'accs als horts, incidint en els controls a vehicles en punts estratgics de les partides, amb l'objectiu de comprovar que el producte transportat t un origen i una destinaci lcita. 

Durant la campanya, se sollicitar el Document d'Acompanyament i Traabilitat Agrcola (DATA), que acredita la procedncia i destinaci dels fruits per a evitar situacions d'aprofitament illcit que puguen tenir el seu origen en accions delictives de furt o robatori, facilitant un major control per part de la Policia. Davant qualsevol sospita que s'est cometent un delicte en els camps de ctrics, els vens poden contactar amb la Policia Local a travs del 092 o telefonant al 964 547 010.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40921&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software