Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Vila-real marca l'eixida de la primera Setmana Ciclista Valenciana amb una crono per equips amb...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real marca l'eixida de la primera Setmana Ciclista Valenciana amb una crono per equips amb...
mircoles, 01 de marzo de 2017

Vila-real marca l'eixida de la primera Setmana Ciclista Valenciana amb una crono per equips amb les millors ciclistes de l'elit internacional

Les dones seran les protagonistes el 8 de mar a Vila-real, amb l'etapa prleg de la primera Setmana Ciclista Valenciana, una contrarellotge per equips de 6,6 quilmetres que convocar a la ciutat ms de 160 ciclistes dones precisament en la jornada en qu se celebra del Dia Internacional de la Dona. 

La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, i la d'Igualtat, Rosario Royo, han presentat la prova, juntament amb el president del Club Ciclista Escapada, Rubn Donet, encarregat d'organitzar l'acte, que compta amb la collaboraci d'entitats de tota la Comunitat Valenciana, entre elles, el Villarreal CF. "Com a Ciutat de la Salut i l'Esport, apostem per fomentar qualsevol tipus de prctica esportiva, per si d'una modalitat ens sentim realment orgullosos s del ciclisme, un esport molt arrelat a la ciutat amb figures com el campi Llorens, Sebastin Mora o Noel Gil", explica Gmez, per a qui "el foment de l'esport femen s una prioritat". 

En aquest sentit, la regidora d'Igualtat recorda la importncia de l'esport femen a la ciutat. "Vila-real s una ciutat molt afortunada, perqu, a pesar que les dones compten amb poca visibilitat en alguns esports, ac tenim equips en diverses modalitats, com l'hoquei, el futbol, la nataci o la gimnstica que ens estan donant moltes alegries", assenyala Royo.

Per a, ambdues representants municipals han agrat el Club Ciclista Escapada que "pensaren a Vila-real per acollir aquesta prova femenina, una de les poques que es realitzaran a la Comunitat i l'nica en tota la provncia". Una competici a la qual s'ha convidat a totes les regidores que han passat per l'Ajuntament al llarg de la democrcia, "perqu es veja tot el treball que s'ha fet a la nostra ciutat de mans de dones que han estat en diversos mbits de la poltica i que han deixat un important llegat", indica Royo.

La carrera tindr lloc dimecres que ve, 8 de mar, a les 15.00 hores, amb eixida des de l'Estadi de la Cermica per a recrrer la partida Madrigal i part del paratge natural del Termet, amb meta novament a l'estadi. "La Setmana Ciclista Valenciana s una volta per etapes que recalar a Vila-real amb 162 corredores de diferents nacionalitats que participaran en grups de sis, entre les quals es troba la vila-realenca Laia Escobedo i diverses campiones del mn", explica el president del Club Ciclista Escapada. La carrera est inclosa dins del calendari mundial femen, de la categoria Fmines Elit, i comptar amb la participaci de 27 equips, dels quals 22 sn estrangers. Entere ells, es troba la Selecci Espanyola Femenina de Ciclisme. Desprs la crono per equips a Vila-real, la volta es traslladar a Gandia i Alacant, per acabar a Valncia. 

"Volem demanar disculpes i pacincia per endavant, com sempre, a tots aquells vens als quals puga generar molsties aquesta carrera en un dia laborable, per no seran ms de dues hores amb el circuit tancat i esperem que se sumen, tant ells com visitants de tota la provncia i de la Comunitat, per animar les ciclistes", apunta Gmez.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40931&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software