Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real afronta el pagament de quatre milions d'euros ms en 13 sentncies urbanstiques per...
jueves, 02 de marzo de 2017

Vila-real afronta el pagament de quatre milions d'euros ms en 13 sentncies urbanstiques per expropiacions anteriors a 2011

L'Ajuntament de Vila-real haur de fer front al pagament d'altres quatre milions d'euros, corresponents a 13 resolucions judicials d'expropiacions urbanstiques derivades dels governs anteriors a 2011. Les sentncies, dictades pel Jurat d'Expropiaci, donen la ra a l'Ajuntament en els contenciosos per les reclamacions de propietaris, que ascendien inicialment a ms de 12 milions.

"Una vegada ms, hem de seguir lluitant contra el monstre dels empastres i la sagnia derivada de la gesti de l'urbanisme del Partit Popular, que quan contractava obres en determinats terrenys per a desprs inaugurar i fer-se la foto s'oblidava de pagar els solars als propietaris, als quals ara hem d'indemnitzar nosaltres", assenyala l'alcalde, Jos Benlloch, qui ha donat trasllat a la ciutadania d'aquests pagaments "que tornen a posar en risc l'economia local". "Lamentablement, els vila-realencs encara estem pagant, i molt car, el model de ciutat del Partit Popular", agrega. 

En aquesta lnia, l'alcalde recorda que l'estudi de les operacions anteriors a 2011 elaborat per professionals va valorar en 231 milions el risc urbanstic que planeja sobre les arques municipals. D'ells, el consistori ha abonat ja uns 20 milions. "Sempre intentem arribar a un acord amb els propietaris i defensar al mxim els interessos de la ciutat. Per aix, hem aconseguit reduir les quantitats i, en el cas d'aquestes noves resolucions judicials, que la justcia ens done la ra i actualitze els valors dels terrenys al preu actual del mercat". En concret, dels 12 milions reclamats en expropiacions pels propietaris, s'ha aconseguit reduir les quantitats a poc ms de quatre. "Aquesta xifra encara s'ha de certificar amb els propietaris, que, si estan d'acord, en un termini mxim de sis mesos hauran de ser compensats", explica Benlloch. En cas de no estar d'acord, poden allegar. "En tot moment, anem a dialogar per aconseguir arribar a un consens, tant en el preu com en la forma d'abonar aquesta quantitat, amb l'objectiu que no afecte els comptes i evitar endeutar-nos", puntualitza l'alcalde. 

"Els ciutadans han de saber que algunes de les zones urbanes on juguen els seus fills, practiquen esport, aparquen els seus cotxes o per on simplement transiten, no estan pagades", assegura el primer edil, "perqu era l'especialitat del PP, i ara ens toca a nosaltres fer front al rosari d'expedients que han deixat al seu pas". Entre les resolucions es troben la de l'aparcament al costat de l'avinguda de Frana, pel qual s'hauran de pagar ara 1,5 milions; el desdoblament de la carretera d'Onda en el tram enfront de l'associaci de la Mur, pel qual se sollicitaven 639.000 euros i que, grcies a la revaloraci dels terrenys, es rebaixa a 536.000 euros. Tamb entra en la llista el jard de Jaume I, en el qual dos dels 11 propietaris sollicitaven 924.000 euros i seran compensats amb 390.000. A ms, s'inclouen les obertures d'alguns carrers al barri de Melilla, aix com la d'Ignasi Vergara amb Pare Molina (160.000 euros); un tram de Santa Quitria (129.000 euros) o una zona del jard del Pilar, pel qual es demanaven 973.000 euros, que queden finalment en 217.000. 

"Anem a obrir un procs de negociaci per solucionar-ho sense haver de demanar prstecs, pagant a poc a poc, dialogant". "A no s una broma, ni sn opinions; sn fets reals, hem de gestionar a poc a poc la bomba que ens han deixat", indica. "Si durant aquests sis anys hagurem tingut en disposici els diners que ara dediquem a pagar a aquells als qui se'ls va desposseir dels seus terrenys en el seu moment, ara els vens podrien tenir ms oportunitats", conclou l'alcalde.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=40933&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software