Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real prepara les primeres ajudes per a l's sostenible de l'aigua i obri la redacci de les...
mircoles, 08 de marzo de 2017

Vila-real prepara les primeres ajudes per a l's sostenible de l'aigua i obri la redacci de les bases a oposici i entitats implicades

L'Ajuntament de Vila-real, a travs de la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic, treballa ja en la primera lnia municipal d'ajudes per a l's sostenible de l'aigua. Una subvenci que servir per a "donar suport als regants, al sector agrari i als tradicionals pous de reg de la ciutat que no solament subministren aigua als camps, sin tamb a zones de segones residncies de tot el terme municipal", tal com ha explicat l'edil Josep Pasqual Sancho. 

Les noves ajudes, que es tramitaran des de la Regidoria, pretenen aconseguir "un s ms sostenible de l'aigua, reduir els costos ambientals i, sobretot, econmics, que es puguen produir per l'estat de les canalitzacions" i compten amb una partida de 100.000 euros en total. "En aquests moments estem treballant en la redacci de les bases de la convocatria, per a la qual cosa hem demanat la collaboraci dels grups de l'oposici -Partit Popular i Ciutadans- i entitats implicades, amb els qui ja ens hem comenat a reunir perqu ens traslladen les seues aportacions", assegura Sancho. 

En aquest sentit, l'edil indica que ja hi ha hagut una primera presa de contacte amb l'Associaci Comarcal de Pous de Reg, amb seu a Vila-real, entitat a la qual s'ha sollicitat informaci sobre tots els pous associats i d'aquells que no ho estan, per dels quals tinguen coneixement, amb les seues principals caracterstiques, la quantitat de socis inscrits en cadascun, la seua superfcie, volum hdric anual i singularitat de cada ens. "Es tracta de conixer millor els organismes que funcionen en el terme municipal per a poder perfilar les bases, adaptant-les a les seues necessitats", apunta l'edil. "Ja hi ha pous que s'han posat en contacte amb la Regidoria, com el Sindicat de Regs, la comunitat de regants de la Cota 100, la Cooperativa Catlic-Agrria, la comunitat de Pinella i alguns sindicats agraris", agrega. 

Els diferents pous del terme municipal podran adherir-se a les ajudes, que seran baremades en funci de les bases. "Esperem que aquesta nova lnia de subvencions puga servir per ajudar a modernitzar les canalitzacions i els sistemes de distribuci i, fins i tot, per a millorar la seguretat, ja que tots sabem que aquestes comunitats poden arribar a ser objecte de robatoris i necessiten ajuda", conclou Sancho.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41019&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software