Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Ajuntament gestiona la installaci d'una tanca de seguretat en tot el recorregut del tren al...
mircoles, 08 de marzo de 2017

L'Ajuntament gestiona la installaci d'una tanca de seguretat en tot el recorregut del tren al seu pas per la ciutat

El traat de la via frria al seu pas per Vila-real ha reforat la seua seguretat, grcies a la collocaci d'una tanca de protecci que cobreix ja tot el recorregut urb. El tancat arriba grcies a les gestions realitzades per la Regidoria de Territori amb l'Administrador d'Infraestructures Ferroviries (Adif), que s'ha fet crrec de la installaci. 

L'Ajuntament ha vingut reclamant aquesta intervenci en els ltims anys, amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les persones en diferents zones del terme municipal, que han sigut convenientment barrades. D'aquesta manera, ja no es pot creuar ni tampoc caminar al costat de les vies i, per tant, "s'evita qualsevol perill per als vianants, especialment tenint en compte que en un futur passaran ms trens a velocitats elevades", explica el regidor de Territori, Emilio M. Obiol.

Aquesta reclamaci se suma a l'exigncia, tamb per qestions de seguretat, perqu el Ministeri de Foment es faa crrec de la construcci d'un pas subterrani en l'estaci de trens que permeta "donar soluci a la passarella metllica elevada, un altre dels empastres heretats de l'anterior govern municipal". Sobre aquest tema, Obiol recorda que l'estructura ha resultat ser "un desastre" i que "els vens i usuaris s'han queixat des del primer dia de tots els problemes que genera la passarella, des de vertigen per a algunes persones, fins a problemes amb els ascensors, que quan no estan avariats funcionen amb gran lentitud, per la qual cosa molts viatgers arriben fins i tot a perdre el tren, a ms de l'impacte esttic". 

En aquest sentit, Obiol mostra novament la preocupaci de l'equip de govern davant la falta de seguretat del recinte, per la qual cosa espera que des d'Adif "es tinga la mateixa bona disposici que s'ha tingut amb la installaci de la tanca en tot el permetre per a donar soluci a un problema que ens sembla importantssim, garantir aix la seguretat i facilitar encara ms l'accs als usuaris".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41017&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software