Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch porta al Ministeri d'Educaci el projecte "pioner i innovador" de Mduls...
jueves, 09 de marzo de 2017

Benlloch porta al Ministeri d'Educaci el projecte

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha mantingut aquest mat una reuni amb responsables d'Educaci, Cultura i Esports per a presentar el programa Mduls d'Especialitzaci professional Aula Mentor Vila-real, un projecte "pioner, indit i innovador" que compta amb la collaboraci de la Fundaci Caixa Rural Vial-real a travs del conveni de collaboraci que l'Ajuntament de Vila-real mant amb l'entitat. Benlloch, qui ha acudit a la reuni amb el responsable del projecte, Juan Luis Snchez, s'ha reunit amb la subdirectora general d'Aprenentatge al llarg de la vida de la Direcci General de Formaci Professional, M. Esther d'Andrs Nieto, a ms de tcnics dels serveis centrals d'Aula Mentor.

"El programa de Mduls d'Especialitzaci d'FP s un projecte innovador a nivell nacional que ofereix una srie de mduls formatius, a travs de la plataforma d'Aula Mentor, per a millorar l'ocupabilitat dels alumnes i afavorir, aix, la inserci laboral, aprofitant les potencialitats i els recursos de la plataforma Aula Mentor, que ha demostrat la seua eficcia i acceptaci en els anys que est implantada en la nostra ciutat", valora Benlloch. Els mduls oferits s'adapten a les necessitats detectades en la mesa de Formaci Professional, creada dins del marc de la Xarxa de Ciutats Educadores, en la qual participen els directors dels centres d'FP de Vila-real, el centre de negocis Efecte Vila-real i la Regidoria d'Educaci. 

El projecte es caracteritza per oferir una formaci semipresencial i prctiques en empreses i, en la seua primera edici, es compon de sis mduls, lligats a vetes d'ocupaci com el disseny i impressi digital, l'assistncia a persones depenents, el desenvolupament d'aplicacions per a mbils i la internacionalitzaci de la xicoteta i mitjana empresa. "s un programa molt interessant, que ha sigut acollit amb inters per part del Ministeri d'Educaci i que demostra, una vegada ms, els fruits arreplegats en el treball de la marca Ciutat de la Cincia i la Innovaci", conclou Benlloch.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41033&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software