Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - La Junta de Festes convoca un concurs de pregons en honor a sant Pasqual pel Centenari del...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Junta de Festes convoca un concurs de pregons en honor a sant Pasqual pel Centenari del...
jueves, 09 de marzo de 2017

La Junta de Festes de Vila-real se suma a la commemoraci del Centenari del Patronatge de sant Pasqual sobre Vila-real amb la convocatria excepcional d'un concurs de pregons en honor al sant, que es llegir en l'acte del Preg i Imposici de bandes a la reina i dames de la ciutat. 

Les bases, que ja estan publicades al Butllet Oficial de la Provncia (BOP), estableixen la possibilitat de participar a tots aquells adults majors de 18 anys de dins i fora de Vila-real, que podran presentar un nic treball de manera individual. La temtica estar dedicada a honrar les festes de Vila-real, especialment al seu patr, sant Pasqual, i el centenari del patronatge. El text, que podr estar redactat en castell o en valenci, haur de tenir una extensi de 50 a 100 versos, si s'escriu en aquesta modalitat, o un mnim de 1.000 paraules i un mxim de 3.000 en el cas dels escrits en prosa.

El guanyador s'emportar un premi en metllic de 300 euros, aix com un diploma commemoratiu. Els participants poden presentar els seus treballs des del proper 30 de mar fins el 20 d'abril i s'hauran de remetre a l'Ajuntament a travs del Registre General o per correu certificat. Com a cada procediment, hauran de portar un lema identificatiu i les dades de l'autor en un sobre tancat. 

Un jurat compost pel regidor de Festes; el president i vicepresident de la Junta de Festes, aix com pel president de la Comissi de Cultura de la Junta de Festes i per dos escriptors de la ciutat, ser l'encarregat d'avaluar els treballs presentats i dictar el seu veredicte abans del 29 d'abril, data oficial del Preg.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41031&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software