Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch porta a la Junta de Portaveus el nomenament de la dissenyadora i empresria Dolores...
viernes, 10 de marzo de 2017

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha elevat a la Junta de Portaveus municipal la proposta d'honors i distincions de la ciutat a concedir enguany, en la qual destaca el nomenament de la dissenyadora i empresria Dolores Corts com a Filla Predilecta de Vila-real. "Dolores Corts s l'exemple de dona emprenedora i visionria, innovadora en el seu moment, que ha fet de la seua empresa un referent internacional i del seu nom una marca de prestigi que colloca Vila-real en el mapa del mn", assenyala Benlloch. "Motius ms que suficients per a reconixer la seua trajectria i la seua aportaci a la construcci del Vila-real de hui amb l'honor de ser nomenada Filla Predilecta de la nostra ciutat", agrega. 

"Que Vila-real siga considerada Ciutat de la Cincia i la Innovaci no s per casualitat; s grcies a gent com a Dolores Corts que, en una poca en qu les dones tenien moltes dificultats per a accedir a l'mbit de l'empresa i els negocis, va saber veure una necessitat i donar-li resposta amb imaginaci i valentia, introduint innovacions en la moda de bany que l'han convertit en una referncia indiscutible del sector", assenyala l'alcalde. El primer edil recorda, a ms, que d'aquella xicoteta merceria i els primers vestits de bany elstics elaborats artesanalment va sorgir "una empresa familiar que s'ha convertit en una de les ms importants i internacionals del nostre entorn, contribuint a generar economia, creant ocupaci a la ciutat i obrint sempre nous mercats de la m de la seua filla, Dolores Font Corts". 

Per tot a, el primer edil ha traslladat als diferents grups amb representaci en el consistori una proposta per a concedir a la dissenyadora el ttol de Filla Predilecta de la ciutat. La concessi de la distinci s'abordar en la Junta de Portaveus que el primer edil ha convocat per a dijous que ve, 16 de mar, en la qual es debatran tamb altres propostes de medalles a entitats i personalitats del municipi.

"s important que, com a Administraci i com a societat, siguem capaces de reconixer les aportacions de persones i collectius que, amb el seu treball, han marcat el cam de l'evoluci local i contribueixen a fer de Vila-real la ciutat avanada que s hui. Cap societat es construeix sense les aportacions individuals de les persones que la conformen; reconixer-les i retre homenatge a aquestes contribucions s un deure i serveix, a ms, d'exemple i estmul per a tots", agrega Benlloch. Dolores Corts se sumar, d'aquesta manera, a l'elenc de Fills Predilectes de Vila-real, que en els ltims anys ha incorporat a personalitats com el msic i compositor Rafael Beltrn Moner i els empresaris Manuel Colonques, Hctor Colonques i Jos Gmez Mata.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41045&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software