Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Innpulso premia el treball de Vila-real i nomena Benlloch jurat per a la incorporaci a la xarxa...
lunes, 13 de marzo de 2017

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha sigut nomenat membre del jurat que decidir la incorporaci de noves poblacions a la xarxa nacional Innpulso de Ciutats de la Cincia i la Innovaci, distintiu que Vila-real ostenta des de l'any 2011. El jurat, designat per la Secretaria General de Cincia i Innovaci del Ministeri d'Economia, Indstria i Competitivitat, est format per cinc persones de les quals tan sols dues (Vila-real i Mlaga) sn alcaldes de municipis integrats en la xarxa. 

"Formar part d'aquest comit s un honor i tot un orgull, perqu significa, sobretot, posar en valor l'enorme treball que hem vingut fent en els ltims anys a Vila-real per a consolidar la nostra aposta per un model productiu basat en el coneixement i en la innovaci", assenyala Benlloch, qui recorda que, desprs de la concessi de la marca en 2011, la ciutat de Vila-real "va tornar a superar l'examen amb nota i vam aconseguir revalidar la distinci en 2015". Ara, aquest reconeixement va un pas ms enll collocant Vila-real com un dels dos municipis que decidiran l'entrada de noves ciutats innovadores a la xarxa. "s de destacar que, a ms de Vila-real, l'altre alcalde que formar part de jurat ser el de Mlaga, una ciutat de ms de 500.000 habitants que acull cada any una de les trobades ms importants del sector, el Frum Europeu per a la Cincia, Tecnologia i Innovaci, Transfiere", incideix l'alcalde. "Tamb a Vila-real, amb la Fira Destaca, que collabora amb el frum malagueny de manera contnua, comptem amb referncies en el sector tecnolgic i de la innovaci que, sens dubte, han pesat a l'hora de decidir la composici del jurat d'Innpulso de 2017", agrega.

La composici del comit que decidir la incorporaci de nous municipis a la xarxa Innpulso va ser dictada per resoluci de la Secretaria General de Cincia i Innovaci el passat 3 de mar, sobre la base de l'ordre que va aprovar a l'octubre les bases reguladores de la distinci Ciutat de la Cincia i la Innovaci, que estipulen la designaci d'una jurat de cinc membres "entre persones de reconegut prestigi, pertanyents als mbits municipal, de la innovaci i de la cincia". En aquesta convocatria, el jurat est compost per l'alcalde de Mlaga, Francisco de la Torre Prados; l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch Fernndez; el periodista d'Innovaspain Elias Ramos Corrales i el director general de Fons Comunitaris del Ministeri d'Hisenda i Administracions Pbliques, Jorge Garca Reig. El president del tribunal s el secretari general de Cincia i Innovaci, Juan Mara Vzquez Rojas, i actua com a secretari el subdirector general de Foment de la Innovaci, Juan Manuel Garrido Moreno, amb veu per sense vot.

La reuni del jurat per a incorporar noves ciutats a la xarxa en la convocatria de 2016 tindr lloc dimecres que ve al Ministeri d'Economia, Indstria i Competitivitat, a Madrid. El comit tornar a reunir-se en el mes d'octubre per a decidir sobre la segona renovaci de les distincions Ciutat de la Cincia i la Innovaci 2010. 

"La xarxa Innpulso est formada per 62 municipis de tot l'Estat. D'ells, s'ha escollit Mlaga i Vila-real per a participar en una decisi tan rellevant com quines poblacions s'incorporaran enguany a la xarxa. Una designaci que rebem amb responsabilitat i orgull i que posa de manifest, una vegada ms, el reconeixement al treball que la poblaci de Vila-real est duent a terme en els ltims anys per a consolidar la nostra marca com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41059&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software