Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch visita la planta de Ford Almussafes i reafirma l'aposta de Vila-real per la indstria i...
martes, 14 de marzo de 2017

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha visitat aquesta setmana les installacions de Ford Almussafes, convidat per la companyia per a participar en una jornada de treball. La visita, en la qual va participar tamb el president de Ford Espanya, Jess Alonso, s'emmarca en l'aposta de Vila-real per la indstria com a motor econmic i pels sectors tecnolgics i la innovaci. 

"Durant la visita, hem pogut conixer el model de desenvolupament i de creixement d'una empresa que s una referncia en la nostra Comunitat. Especialment, hem pogut comprovar quin ha sigut el procs d'ampliaci de les installacions d'una empresa que compleix 40 anys i que ocupa en aquests moments prop de tres milions de metres quadrats, amb ms de 8.000 empleats i tots els segells de qualitat. s, sens dubte, un exemple a tenir en compte en el treball que Vila-real est desenvolupant com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci, que prompte tamb es veur reflectit en la creaci de la nova Associaci valenciana de ciutats innovadores en la quals estem treballant, juntament amb altres alcaldes de la Comunitat", recorda Benlloch. 

"Un dels problemes que tenim en aquests moments a Vila-real s el de possibilitar l'ampliaci d'indstries que s'han quedat xicotetes, per dificultats urbanstiques, amb el que a suposa a l'hora de dotar la nostra indstria de les infraestructures necessries per a garantir la seua competitivitat", adverteix l'alcalde. Per aquest motiu, una de les prioritats que l'equip de govern de Vila-real s'ha plantejat en l'actual mandat s donar resposta a aquesta necessitat. "Malgrat els problemes heretats del passat de mala gesti en matria industrial, especialment del sl, estem treballant per a cercar solucions, per exemple en la zona industrial de la carretera d'Onda, aix com desbloquejar infraestructures imprescindibles que connecten adequadament les nostres indstries, com la ronda Sud-oest, el projecte de la qual ja s'ha adjudicat per part de la Generalitat Valenciana desprs d'anys de bloqueig", incideix l'alcalde. "Es tracta d'una oportunitat de creixement en l'mbit industrial, que s senyal d'identitat de la ciutat de Vila-real", agrega.

En aquesta lnia, Benlloch assenyala que "Vila-real est treballant des dels ltims cinc anys en la millora del model econmic, en la diversificaci del sector industrial i especialment en la innovaci, amb la cincia i la tecnologia com a motors d'un canvi econmic i social". "En aquest objectiu, la factoria de Ford Almussafes s tot un exemple, ja que ha necessitat desenvolupar-se rpidament i reinventar-se amb noves tecnologies i la incorporaci de ms de 2.500 robots. La seua necessitat de creixement en el territori i de crear infraestructures especials per a poder ampliar les seues plantes de producci s una de les qestions ms interessants que presenta, a l'hora de cercar solucions a un desenvolupament industrial sostenible", conclou l'alcalde.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41081&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software