Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Una xarrada analitzar dissabte que ve amb les mares i pares d'alumnes els pros i contres de les...
martes, 14 de marzo de 2017

La sala d'actes de la Fundaci Caixa Rural Vila-real acollir dissabte que ve una jornada que, amb el ttol Quina escola volem? Parlem de temps escolars, analitzar, juntament amb pares i mares d'alumnes i diferents experts del sector educatiu, els pros i contres de la jornada contnua i la jornada partida al collegi. La sessi, organitzada per FAMPA Castell Penyagolosa juntament amb la Confederaci Gonzalo Anaya i la Conselleria d'Educaci, compta amb la collaboraci de l'Ajuntament i de la coordinadora d'AMPA de Vila-real, aix com de la Fundaci Caixa Rural i d'Escola Valenciana. La sessi durar tot el mat, motiu pel qual s'ha habilitat un servei de ludoteca per a facilitar la participaci de tots els progenitors que desitgen assistir-hi.

A les 9.00 hores tindr lloc l'obertura de portes i mitja hora ms tard s'iniciar la jornada, que comenar amb la intervenci del president de la Confederaci Espanyola d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnat (CEAPA), Jos Luis Pazos. Li seguir l'inspector vila-realenc d'Educaci Alejandro Amposta i, ms tard, ho far el doctor en Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de Valncia Daniel Gabaldn. Tot seguit tindr lloc una taula redona moderada per Escola Valenciana, en la qual participaran la presidenta del Collegi de Directors de la Comunitat Valenciana, Eva Aparici; l'expert en Educaci Especial Vctor Tormo; la nutricionista Carolina Beltrn i les mestres d'educaci pblica Inma Coscoll i Pilar Tormo. De 13.00 a 13.30 hores hi haur torn obert de paraula per als assistents que desitgen intervenir o formular preguntes als presents.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41075&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software