Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real dna a conixer als comerciants de la ciutat la nova plataforma de comer electrnic
martes, 14 de marzo de 2017

Vila-real dna a conixer als comerciants de la ciutat la nova plataforma de comer electrnic

Ms de mig centenar de comerciants de tota la ciutat s'han donat cita hui a la sala de conferncies de la Fundaci Caixa Rural per a conixer millor els detalls de la nova plataforma de comer electrnic que prximament funcionar a Vila-real. L'innovador projecte, impulsat per la Regidoria d'Economia juntament amb Efecte Vila-real, amb la collaboraci de la Uni de Comer de Vila-real (Ucovi), aglutinar negocis de diferents categories, als que ajudar a digitalitzar la seua activitat econmica i obrir-se al mn. El regidor d'Economia, Xavier Ochando, ha valorat de forma molt positiva l'acollida d'aquesta primera reuni i assegurat que aquest nou espai, obert a tots els comeros, "millorar la competitivitat i visibilitat dels negocis".

En la trobada, el responsable d'Efecte Vila-real, Miquel Ortells, ha explicat als assistents el funcionament i l'operativa de la plataforma online, aix com les diferents funcionalitats i avantatges que ofereix; entre ells, la gesti a travs del mateix centre de negocis. Ortells destaca la notable evoluci en els ltims anys del comer electrnic, tamb conegut com e-commerce, consistent en la compra i venda de productes i serveis a travs de mitjans electrnics. 

El nou espai virtual comptar amb els productes de negocis locals de diferents sectors, des de moda i complements fins a motor, passant per informtica i electrnica, joguines i productes per a bebs, esport i oci, llar i decoraci, perfumeria, salut i bellesa, llibres i papereria i mascotes. Aquestes rees es podran ampliar a altres activitats econmiques, depenent del seu funcionament. 

Els interessats a unir-se a la plataforma virtual comercial hauran de realitzar un curs formatiu de 30 hores per aprendre el maneig de l'espai web i posar-se al dia en les noves tecnologies i en les ltimes tcniques de comer i promoci online, amb l'objectiu de facilitar la introducci de competncies i coneixements digitals en el xicotet comer.. "D'aquesta manera es pretn construir una xarxa de comerciants formats en matria online que siguen capaos de destacar els punts forts dels seus productes i dirigir-se adequadament al seu pblic objectiu d'una manera adequada i atractiva", tal com han explicat a la reuni. 

El responsable d'Efecte Vila-real ha informat tamb als comerciants que "es tracta d'un projecte pioner en la inclusi del component social en una eina d'aquest tipus". En aquest sentit, el rendiment d'aquesta plataforma grcies a la participaci de comerciants i consumidors es destinar a diverses causes socials. "Volem que els negocis de Vila-real, independentment de la seua categoria, puguen beneficiar-se de la promoci i diferenciaci comercial que ofereix aquest innovador lloc web", explica el regidor Ochando. "s una gran oportunitat per al comer de Vila-real i no podem quedar-nos al marge dels nous reptes i hbits de compra dels clients", conclou.

Els comeros interessats a formar part de la plataforma virtual, que podria estar operativa al llarg del mes de maig, poden inscriure's en el formulari que trobaran en la pgina web www.efectevr.com.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41077&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software