Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Junta de Portaveus acorda per unanimitat nomenar Filla Predilecta a Dolores Corts i obrir el...
jueves, 16 de marzo de 2017

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat per unanimitat nomenar la dissenyadora i empresria Dolores Corts nova Filla Predilecta de la ciutat. Tamb per unanimitat de tots els grups en el consistori s'ha acordat sollicitar formalment l'inici d'una revisi cadastral que permeta ajustar els valors a la realitat actual del mercat, per baix dels valors de l'ltima ponncia. 

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha informat els portaveus municipals de la reuni mantinguda recentment amb la Direcci del Cadastre per a abordar les possibilitats d'actualitzar els valors al mercat. En la trobada, els responsables del Cadastre van plantejar la possibilitat d'aplicar coeficients a la baixa per reduir els valors sense alterar la ponncia i es van comprometre a remetre al consistori un informe per escrit sobre l'aplicaci d'aquesta frmula. Transcorregut aproximadament un mes des de la reuni sense haver rebut l'informe, el primer edil ha portat a la Junta de Portaveus la decisi de revisar la ponncia, amb el suport de tots els grups en el consistori. 

"Per unanimitat, la Junta de Portaveus ha decidit iniciar el procediment per a revisar els valors cadastrals, una actualitzaci a la qual tenim dret per llei desprs de ms de 10 anys de l'ltima ponncia, realitzada quan els preus de mercat estaven molt per damunt dels actuals", incideix Benlloch. Desprs de l'aprovaci per part dels portaveus, aquesta mateixa setmana l'Ajuntament de Vila-real sollicitar formalment al Ministeri iniciar la revisi de la ponncia. 

Tamb unnime ha sigut la decisi d'atorgar a Dolores Corts el ttol de Filla Predilecta de la ciutat, en reconeixement a la seua trajectria com a empresria i dissenyadora de moda de bany. "s important que, com a societat, reconeguem els xits individuals que contribueixen a construir el Vila-real de hui. Sens dubte, l'aportaci de Dolores Corts a l'evoluci de la nostra ciutat ha sigut clau; en a coincidim, com no podria ser d'una altra manera, tots els grups en l'Ajuntament i la societat vila-realenca en el seu conjunt", assenyala Benlloch, qui ha felicitat l'homenatjada per la distinci.

La Junta de Portaveus ha abordat tamb l'elaboraci d'un Reglament d'Organitzaci Municipal (ROM), que regular el funcionament intern del consistori en mbits com la presentaci de mocions o la periodicitat de les comissions, aix com l'elaboraci de la Relaci de Llocs de Treball (RLT). En tots dos casos, els grups municipals han acordat constituir sengles taules de treball per a avanar en els documents. La taula de treball del ROM estar presidida pel portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, i es planteja estudiar el model de reglament aprovat per consens en la Diputaci i adaptar-lo a la realitat local, amb l'objectiu de poder tenir el document per a la seua aprovaci pel ple en un termini aproximat de 15 dies.

La taula de treball per a la RLT estar presidida per la regidora de Recursos Humans, M Carmen Pesudo, i el portaveu municipal, i comptar amb un representant de cada grup amb representaci en el consistori. La constituci d'aquesta taula pretn obrir la definici de l'estructura interna de l'Ajuntament a les aportacions dels grups, per a consensuar la proposta que es debatr en la Taula de Personal i amb els representants sindicals dels treballadors municipals. "Anem a treballar de manera decidida en l'elaboraci d'aquesta Relaci de Llocs de Treball amb l'objectiu de poder comptar amb una proposta per a l'estiu", avana Benlloch.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41105&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software