Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
L'app Vila-real llana un servei d'enquestes amb una primera consulta per a decidir l'ampliaci...
sbado, 18 de marzo de 2017

L'app Vila-real llana un servei d'enquestes amb una primera consulta per a decidir l'ampliaci de la xarxa wifi municipal

La xarxa de wifi pblica impulsada per l'Ajuntament de Vila-real s'ampliar en les prximes setmanes amb un tercer punt de connexi gratuta. Per a decidir la ubicaci d'aquesta nova zona wifi, el departament de Noves Tecnologies llana una consulta oberta a travs de l'app Vila-real, que suposa, a ms, la incorporaci del primer servei d'enquestes a l'aplicaci mbil municipal. 

"Quan vam presentar l'app, fa un poc ms d'un mes, ja vam dir que anava a ser una eina viva i dinmica, al servei de les necessitats de la poblaci. Ara que anem a ampliar la xarxa de punts wifi municipals, hem vist l'oportunitat de millorar l'aplicaci incorporant aquest nou sistema d'enquestes per a polsar l'opini dels usuaris sobre algunes qestions puntuals; una utilitat que permet apropar encara ms l'Ajuntament a la ciutadania", assenyala la regidora d'Innovaci i Noves Tecnologies, Mnica Maas. "Evidentment, no es tracta de sondejos cientfics ni representatius, per s que ens poden donar un idea de les preferncies dels vens en determinades qestions i tot el que siga fomentar la implicaci dels vila-realencs i vila-realenques en la millora de la ciutat ens sembla positiu", agrega.

Amb aquest objectiu, l'app ha llanat ja la seua primera enquesta, que estar vigent durant els prxims 15 dies i oberta a tots els usuaris que hagen descarregat l'aplicaci Vila-real en el seu mbil o tauleta. En concret, la consulta pregunta als ciutadans per les seues preferncies per a la ubicaci d'un tercer punt Vila-real wifi, desprs de la installaci de zones de connexi gratuta a la plaa Major i al Termet. Les possibilitats d'ampliaci de la xarxa sn el jard de les Dominiques, la plaa del Mercat (antic Jutjat), la Ciutat Esportiva Municipal, la plaa del Llaurador, el jard de la Maiorasga o l'estaci de trens. Per a participar, els usuaris tan sols han d'accedir a l'apartat d'enquestes de l'app i votar per la ubicaci que consideren millor per a crear aquest tercer punt de connexi Vila-real wifi. 

"La implantaci de la xarxa de wifi pblica municipal est donant molt bons resultats i volem seguir avanant en aquesta lnia, que suposa, sobretot, estendre l'accs a les noves tecnologies entre tots els vila-realencs, independentment de la seua situaci i condicions. Les dades d's de les primeres zones wifi ens animen a seguir consolidant la xarxa amb noves zones en diferents espais de la ciutat i poder sondejar les possibilitats a travs de l'app ens ajudar a saber quins punts de connexi gratuta poden resultar ms interessants per als usuaris", conclou Maas.

Podeu descarregar l'aplicaci en Google Play, App Store o en el web app.vila-real.es

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41127&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software