Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
JuCar prepara la seua XVII Desfilada solidria per a recaptar fons i millorar l'atenci...
sbado, 18 de marzo de 2017

JuCar prepara la seua XVII Desfilada solidria per a recaptar fons i millorar l'atenci sanitria a Indonsia

La Regidoria de Joventut collabora, un any ms, amb la Joventut Carmelita (JuCar) de Vila-real en l'organitzaci de la seua tradicional Desfilada solidria de moda, que celebrar la seua 17a edici el prxim 25 de mar al Centre de Congressos, Fires i Trobades. L'espectacle solidari se centra enguany a millorar l'atenci sanitria del Policlnic de Boawae, que atn una poblaci de 18.000 persones a l'illa de Flores a Indonsia, projecte per al qual es necessiten 19.440 euros.

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha estat present en els assajos de l'espectacle i ha felicitat l'associaci, perqu "cada any se superen, afegint msica en directe i enguany, amb una temtica molt especial, amb una adaptaci teatral de Peter Pan, que esperem que atraga un nombrs pblic per a collaborar amb una bona causa". Les entrades per a assistir a la desfilada es poden aconseguir contactant amb algun membre de l'entitat, amb les tendes collaboradores o el mateix dia en taquilla. L'obertura de portes ser a les 20.00 hores i fins a l'inici de l'esdeveniment, a les 21.00 hores, hi haur msica en directe. Tamb hi haur una barra benfica, un bingo i una festa en finalitzar l'acte. 

Des de l'organitzaci agraeixen a les tendes collaboradores i als patrocinadors, aix com a l'Ajuntament, tota l'ajuda prestada, i animen tots els vens a sumar-se a aquesta cita un any ms. "Han posat tota la seua illusi, ganes i esfor a portar avant aquest esdeveniment i, com cada any, estarem per a donar-los suport", apunta Ochando.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41125&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software