Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
El Ple aprova per unanimitat sollicitar la inclusi de la ciutat en els plans provincials amb...
viernes, 17 de marzo de 2017

El Ple aprova per unanimitat sollicitar la inclusi de la ciutat en els plans provincials amb 180.000 euros per a camins rurals

L'Ajuntament de Vila-real en ple ha aprovat per unanimitat la sollicitud d'inclusi de Vila-real en els Planes Provincials d'Obres i Serveis (PPOIS) de la Diputaci de Castell, amb una inversi prevista de 180.000 euros que es destinar a la millora de camins rurals. En concret, l'ajuda, molt superior als prop de 79.000 euros rebuts un any abans, servir per a millorar 10 quilmetres d'un total de 16 camins del terme municipal. 

El regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde, destaca el "notable canvi" d'actitud per part de la Diputaci, tant per l'increment de l'aportaci com per "la llibertat" que atorga als municipis per a decidir la destinaci dels plans provincials. "s cert que des de l'Ajuntament ja estem treballant en el reasfaltatge i posada a punt de molts camins, per aquests 180.000 euros serviran per arribar ms enll i millorar la xarxa de vies rurals, una actuaci especialment necessria sobretot desprs dels ltims episodis de pluja", explica. "Si la Diputaci haguera adoptat aquesta actitud molt abans, ja tindrem els 160 quilmetres de vies rurals en estat de revista", matisa.

En la mateixa lnia, l'alcalde, Jos Benlloch, s'ha felicitat de l'increment de l'aportaci provincial per al exercici actual, no solament en els plans provincials sin tamb en altres inversions com la futura installaci de la pista d'atletisme a la Ciutat Esportiva Municipal. "No oblidem que aquestes inversions sn possibles grcies als impostos dels vila-realencs, que aporten al voltant de nou milions d'euros anuals al pressupost de la Diputaci. Aix i tot, s un fet histric que la corporaci provincial ha deixat de castigar a la nostra ciutat", conclou Benlloch.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41115&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software