Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
El programa d'Educaci Vial de la Policia Local celebra els 30 anys amb una jornada formativa
domingo, 19 de marzo de 2017

Vila-real celebra enguany que fa tres dcades que l'Educaci Vial va comenar a implantar-se en tots els collegis, de la m de la Policia Local. Una trajectria que ha perms que ms de 80.000 xiquets de diferents edats i etapes educatives hagen aprs diferents normes bsiques per a millorar la seua seguretat com a vianants en la via pblica i per a ser conductors responsables en el futur. 

Per aix, dins dels actes programats per a commemorar l'aniversari d'aquest programa, l'Escola de Formaci de la Policia Local acollir el 29 de mar durant tot el mat una jornada formativa dirigida a membres de les Forces i Cossos de Seguretat i a professors d'Educaci Secundria. "Volem reconixer el treball d'aquells que durant 30 anys s'han dedicat a vetlar per la seguretat dels menors i, en definitiva, a formar a ciutadans ms cvics, una tasca molt important de la qual han pogut gaudir tots els centres educatius", explica el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo. 

L'alcalde, Jos Benlloch, ser l'encarregat d'obrir la jornada, acompanyat per Serralvo i per l'intendent general, cap de la Policia Local, Jos Ramn Nieto. La jornada comptar amb les intervencions del cap provincial de Trnsit de Castell, Vctor Sales, i de la presidenta d'STOP accidents a la Comunitat Valenciana, Ana Novella, a ms de la taula redona 30 anys d'Educaci Vial a Vila-real, moderada per l'inspector de la Policia Local i responsable d'Educaci Vial, Jos Luis de Llago, en la qual intervindran el director del collegi d'educaci especial La Panderola, Vicent Esteve; l'agent de la Policia Local i membre de l'equip d'Educaci Vial, Juan Rodrguez, i exalumnes del programa. Tamb oferir una xarrada el director del Centre Superior d'Educaci Vial, Perfecto Snchez, sota el ttol Educaci Vial: un procs al llarg de la vida

Els interessats poden inscriure's a travs del web de la Policia Local de Vila-real http://policia.vila-real.es, en l'apartat de Formaci.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41129&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software