Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El programa d'Educaci Vial de la Policia Local celebra els 30 anys amb una jornada formativa
domingo, 19 de marzo de 2017

Vila-real celebra enguany que fa tres dcades que l'Educaci Vial va comenar a implantar-se en tots els collegis, de la m de la Policia Local. Una trajectria que ha perms que ms de 80.000 xiquets de diferents edats i etapes educatives hagen aprs diferents normes bsiques per a millorar la seua seguretat com a vianants en la via pblica i per a ser conductors responsables en el futur. 

Per aix, dins dels actes programats per a commemorar l'aniversari d'aquest programa, l'Escola de Formaci de la Policia Local acollir el 29 de mar durant tot el mat una jornada formativa dirigida a membres de les Forces i Cossos de Seguretat i a professors d'Educaci Secundria. "Volem reconixer el treball d'aquells que durant 30 anys s'han dedicat a vetlar per la seguretat dels menors i, en definitiva, a formar a ciutadans ms cvics, una tasca molt important de la qual han pogut gaudir tots els centres educatius", explica el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo. 

L'alcalde, Jos Benlloch, ser l'encarregat d'obrir la jornada, acompanyat per Serralvo i per l'intendent general, cap de la Policia Local, Jos Ramn Nieto. La jornada comptar amb les intervencions del cap provincial de Trnsit de Castell, Vctor Sales, i de la presidenta d'STOP accidents a la Comunitat Valenciana, Ana Novella, a ms de la taula redona 30 anys d'Educaci Vial a Vila-real, moderada per l'inspector de la Policia Local i responsable d'Educaci Vial, Jos Luis de Llago, en la qual intervindran el director del collegi d'educaci especial La Panderola, Vicent Esteve; l'agent de la Policia Local i membre de l'equip d'Educaci Vial, Juan Rodrguez, i exalumnes del programa. Tamb oferir una xarrada el director del Centre Superior d'Educaci Vial, Perfecto Snchez, sota el ttol Educaci Vial: un procs al llarg de la vida

Els interessats poden inscriure's a travs del web de la Policia Local de Vila-real http://policia.vila-real.es, en l'apartat de Formaci.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41129&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software