Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Economia obri un nou servei d'assessorament a empreses per a facilitar la transmissi de negocis...
lunes, 20 de marzo de 2017

Economia obri un nou servei d'assessorament a empreses per a facilitar la transmissi de negocis viables i evitar tancaments

Vila-real compta des de hui amb un nou servei d'orientaci empresarial que se suma al Punt d'Atenci a l'Emprenedor (PAE) i que servir per a assegurar la continutat de negocis viables mitjanant l'assessorament en la transmissi d'empreses. El regidor d'Economia, Xavier Ochando, ha presentat el programa, que pretn fer un pas ms enll i facilitar no solament la constituci de noves empreses si no la pervivncia de negocis, garantint d'aquesta manera el manteniment de llocs de treball, a travs de l'assessorament a la transmissi d'empreses viables.

"Si el PAE va servir en 2016 per a ajudar un centenar de vens a l'hora de crear el seu negoci i en temes com subvencions o fiscalitat, ara volem fer un pas ms enll i ampliar el servei amb la incorporaci d'un nou programa i un tcnic especialitzat que des de hui oferir assessorament relatiu al trasps d'empreses en funcionament", explica Ochando. "Sabem que hi ha negocis viables que estan en perill de desaparixer per problemes que res tenen a veure amb l'economia, ja que el motiu principal sol ser la jubilaci del seu fundador, que en la gran majoria dels casos no troba en els familiars i descendents l'impuls que necessita per a evitar el tancament definitiu", explica Ochando. Per aquest motiu, l'Ajuntament, a travs de l'Agncia de Desenvolupament Local i amb el suport del Pacte de la Cermica i del Ministeri d'Economia, Indstria i Competitivitat, ofereix un servei de mediaci que ajudar a posar en contacte els qui desitgen traspassar el seu negoci amb els qui estiguen interessats a donar-li continutat. D'aquesta manera, s'evita "la prdua de capital econmic i de llocs de treball", argumenta el regidor.

Grcies al suport de la plataforma www.transmisionempresas.es del Ministeri, ambdues parts es podran posar d'acord, amb la tutoritzaci necessria perqu la transacci arribe a bon port. D'aquesta manera, es potencia l'autoocupaci i l'emprenedoria i "es protegeix tot all que l'empresari ha construt durant tants anys, al mateix temps que s'ofereix l'oportunitat a una altra persona d'iniciar-se en una activitat ja en funcionament", indica l'edil. 

Amb aquest servei, l'Agncia de Desenvolupament Local ajudar a donar forma a les idees de negoci, a definir els projectes, l'estudi de mercat, el pla de producci, el pla econmic, aix com les formes jurdiques, fiscalitat, trmits i primers passos en la constituci de l'empresa o el finanament al qual es pot accedir a travs de subvencions, de manera que, fins i tot, l'usuari pot eixir de l'oficina amb l'empresa constituda. "La collaboraci del Ministeri d'Economia servir tamb per agilitar i simplificar trmits i estalviar temps als emprenedors, grcies al document nic electrnic, DUE, i a la nova funcionalitat de cessament d'autnoms en un sol pas", explica Ochando. 

Els interessats a iniciar un nou projecte empresarial, traspassar la seua activitat, adquirir un negoci en funcionament o rebre assessorament per a la seua empresa, poden demanar cita prvia a l'Agncia de Desenvolupament Local, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, en el telfon 964 547 017 o a travs del web http://portaltreball.vila-real.es.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41139&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software