Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real 'reinventa' l'Aula Mentor i llana un innovador programa de mduls d'especialitzaci...
jueves, 06 de abril de 2017

Vila-real 'reinventa' l'Aula Mentor i llana un  innovador programa de mduls d'especialitzaci professional semipresencials en rees d'ocupaci en expansi

L'innovador programa de Mduls d'Especialitzaci de Formaci Professional de l'Aula Mentor de Vila-real ja s una realitat. L'alcalde, Jos Benlloch, acompanyat per la directora general de Formaci Professional del Ministeri d'Educaci, Cultura i Esport, Rosala Serrano, aix com pel secretari autonmic d'Educaci i Recerca, Miguel Soler, i pel president de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, Enric Portals, ha donat a conixer el llanament del projecte, que ofereix la possibilitat d'especialitzar-se en diferents matries lligades a sectors en expansi, amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels alumnes. 

"L'Ajuntament de Vila-real est comproms amb una de les principals premisses d'aquest equip de govern, com s el foment de la formaci al llarg de la vida, perqu en una societat canviant i competitiva com aquesta el coneixement s t data de caducitat i no podem permetre'ns perdre cap tren", ha assegurat Benlloch, qui ha destacat la conjunci de treball entre el Ministeri, la Conselleria i l'Ajuntament, a ms de Caixa Rural. "Des de Vila-real apostem fort per convertir els problemes en oportunitats de desenvolupament i progrs i per a comptem amb el talent i la capacitat de la societat civil, per tamb amb entitats i administracions que poden ajudar a seguir fent crixer el nostre projecte de ciutat", indica el primer edil. 

En aquest sentit, destaca l'xit de l'Aula Mentor, des de la seua implantaci en 2013. "Aquest sistema de formaci a distncia homologat, dinmic i pioner ja comptava amb un tutor en l'aula, per ara inclou un important mats com s la semipresencialitat, per acompanyar encara ms els alumnes en aquest trajecte amb la finalitat de garantir major xit a tot aquell que es matricule", assenyala Benlloch. "Sabem com de dur s accedir al mercat laboral, especialment per als majors de 50 anys, i no podem permetre'ns que ning es quede fora; per a, aquests mduls estan oberts tant als qui ja tinguen formaci i es vulguen especialitzar, com als qui desitgen comenar de zero", agrega.

Les quatre modalitats dels mduls d'especialitzaci professional sn Desenvolupament d'Aplicacions Mbils en Android i IOS, Mrqueting i Gesti de Xarxes Socials, Atenci a Persones en Situaci de Dependncia i Disseny i Impressi Digital. Aquestes quatre rees sorgeixen de les necessitats detectades a travs d'una taula de Formaci Professional, creada en el marc de la xarxa de Ciutats Educadores, amb participaci de centres d'FP de la ciutat, Efecte Vila-real i la Regidoria d'Educaci. Els cursos tindran una periodicitat de tres a cinc mesos i un mes de prctiques en empreses.

La directora general de Formaci Professional ha destacat "la simbiosi entre la demanda del mercat laboral i l'mbit educatiu" que suposa aquest nou programa, per a aconseguir que "les persones que necessiten seguir formant-se compten amb facilitats i horaris adaptats; l'Aula Mentor i aquests nous mduls compleixen a la perfecci amb ambdues idees". En la mateixa lnia, el secretari autonmic d'Educaci assenyala que "l'aprenentatge no formal s una gran oportunitat per a seguir creixent i adaptant-se als canvis que exigeix el present i el futur". Tamb Portals ha volgut destacar la projecci de l'Aula Mentor com "una de les ms importants de l'Estat".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41377&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software