Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Universitat Popular convoca el 30 d'abril una nova edici de la Jornada de pintura rpida al...
viernes, 07 de abril de 2017

L'Ajuntament de Vila-real, a travs de la Regidoria d'Universitat Popular, convoca la quarta edici de la Jornada de pintura rpida al Termet, que tindr lloc el 30 d'abril, a crrec de l'Associaci Cultural El Bressol. Com cada any, artistes i aficionats a la pintura de totes les edats "tindran l'oportunitat de retratar l'emblemtic paratge natural", indica l'edil de l'rea, Rosario Royo. 

Durant la jornada ldica i cultural, els participants pintaran aquells racons que consideren ms atractius del paratge fins les 14.00 hores, moment en el qual les obres quedaran exposades en les Cavallerisses. L'activitat es completa amb un dinar de germanor al restaurant El Mol. Ms tard, un jurat compost per cinc membres vinculats amb el mn de l'art valorar els treballs i emetr el seu veredicte a les 17.00 hores. Tots els participants rebran diplomes i es lliuraran premis a les categories tant snior com infantil a la millor obra, al millor dibuix i al ms original, que es decidir per votaci popular. "Ser una jornada molt especial en la qual esperem que els pintors de la ciutat ens puguen mostrar les seues aptituds artstiques aprofitant el nostre paratge ms emblemtic", assenyala Royo. 

La inscripci s gratuta i es podr formalitzar a la Casa dels Mundina els dimecres de 9.00 a 13.00 hores i a travs de l'adrea electrnica  Esta direccin de correo electrnico est protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla .

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41383&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software