Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - L'Arxiu Municipal promou el coneixement del patrimoni documental de la ciutat amb visites...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Arxiu Municipal promou el coneixement del patrimoni documental de la ciutat amb visites...
sbado, 08 de abril de 2017

L'Arxiu Municipal promou el coneixement del patrimoni documental de la ciutat amb visites guiades per a alumnes

L'Arxiu Municipal de Vila-real ha rebut la visita de 120 alumnes de l'institut Francesc Trrega, dins del programa de visites guiades impulsat pel departament municipal per a difondre el treball de l'Arxiu i la documentaci histrica que atresora. El programa, dirigit a alumnes de primer d'Educaci Secundria Obligatria, ha comptat amb un vdeo sobre la histria de l'Arxiu Municipal i ha posat a la disposici del professorat i els alumnes diferents recursos i activitats didctiques que permeten acostar als joves les fonts documentals i el descobriment de la histria.

"Amb aquesta activitat, els alumnes descobreixen qu s un arxiu, qu es fa, qu es guarda, per qu i, sobretot, com els pot ser til", explica el regidor de Cultura, Eduardo Prez. En un itinerari guiat per les installacions internes de l'Arxiu, els alumnes recorren els espais de treball i observen els diferents processos que s'apliquen per a l'organitzaci i el tractament de la documentaci. A ms, s'acosten a documents originals de diverses poques, suports i tipologies com pergamins, cartells, plnols, fotografies, documents administratius o personals, entre altres. L'activitat es modula atenent als continguts curriculars de cadascun dels nivells educatius i s una manera amena d'introduir els alumnes en el mn de la recerca histrica, alhora que es promou el coneixement i el respecte del patrimoni documental.

Aquestes visites guiades se sumen a altres activitats de promoci del patrimoni documental local impulsades en els ltims mesos per l'Arxiu. Entre elles, destaquen vdeos curts sobre diferents aspectes de la histria, espais i patrimoni local com la Setmana Santa o el paper de les dones en els magatzems de taronges.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41391&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software