Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El programa T'avalem de la Generalitat arriba a Vila-real desprs d'una dcada per a formar i...
domingo, 09 de abril de 2017

El programa T'avalem de la Generalitat arriba a Vila-real desprs d'una dcada per a formar i ocupar 37 persones en un any

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball ha concedit a Vila-real el programa mixt d'ocupaci i formaci T'avalem, que garantir la contractaci de 37 persones durant un any.

Aix ho ha anunciat el regidor d'Economia, Xavier Ochando, qui ha recalcat que, "a falta de la resoluci oficial, per amb totes les baremacions publicades i les allegacions resoltes, ja podem dir que la nostra ciutat tindr aquest programa, conegut de manera colloquial com a escola taller, desprs d'una dcada de sequera per part de la Generalitat, anteriorment governada pel PP, que noms atenia a motius poltics".

"El d'avui s un anunci molt important per a tots els vens, per especialment per als joves en situaci de desocupaci", indica, ja que sn 30 els joves menors de 30 anys que es podran formar en qualsevol de les tres especialitats que oferir el programa (10 per especialitat): Operacions bsiques de restaurant (serveis de bar i cafeteria), Operacions bsiques de cuina (cuiner/a) i Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (jardiner/a). "Es tracta de dos sectors, el de la restauraci i el de la jardineria, que estan oferint molt bones dades de contractaci, ja que moltes persones procedents del sector agrari acaben trobant feina en la jardineria, mentre molts altres aturats s'acaben integrant en el sector de l'hostaleria i serveis, grcies al turisme", apunta.

El programa compta amb una aportaci de 582.472,80 euros per part de la Conselleria, xifra que s'incrementa, grcies a la dotaci municipal, fins als 602.646,19 euros. "Durant 12 mesos tindrem 30 alumnes que es formaran per a obtenir els corresponents certificats de professionalitat, ttols homologats i reconeguts pel Ministeri d'Educaci, en nivell 1 i 2, que a ms cobraran des del primer dia el salari mnim interprofessional (707,70 euros)", explica Ochando, "per tamb hi haur set persones ms contractades: cinc docents, un administratiu i un director". En aquest sentit, l'edil especifica que "per a ser alumne, l'nic requisit s ser menor de 30 anys i estar inscrit en el programa de Garantia Juvenil, que encara es pot sollicitar a la Cambra de Comer o al Servef, que s qui far la selecci". Aix mateix, destaca que "no cal tenir l'ESO per a entrar al programa, per caldr estar inscrit com a demandant d'ocupaci al Servef a l'epgraf corresponent".

Ochando ha assegurat que "aquest programa arriba grcies a l'esfor que hem realitzat des de la Regidoria d'Economia, els tcnics de la qual han fet un important treball per a presentar un bon projecte que superara amb nota el procs de selecci, que abans no existia i que simplement se centrava a donar a dit aquesta ajuda".

"No ens cap cap dubte que el programa ser molt profits per a tots els beneficiaris, als qui no s'ofereix una ajuda palliativa, sin que se'ls ofereix una eina de futur, tant per a integrar-se en el mn laboral com per a generar economia en la ciutat creant el seu propi negoci", afig, "un projecte que ajuda a rescatar un collectiu molt vulnerable en aquest perode de crisi que ens ha tocat viure i que ho impulsa a formar part de dos sectors capdavanters en la creaci d'ocupaci".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41415&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software