Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El V Concurs cientfic de la Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real se centra en...
domingo, 09 de abril de 2017

La Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real, impulsada per l'Ajuntament i per la Universitat Jaume I (UJI), celebra la cinquena edici del seu concurs cientfic anual amb una nova convocatria als estudiants ms implicats dels centres educatius de Vila-real, als que s'insta a presentar, en aquesta ocasi, treballs sobre l'Economia Circular.

Com cada any, el tema triat per la Ctedra d'Innovaci Cermica per a impulsar la divulgaci cientfica coincideix amb el qual es proposa anualment des de les Nacions Unides com a matria d'especial inters, en aquest cas, l'Economia Circular. Es tracta d'un concepte que ser clau per al futur del desenvolupament sostenible en el planeta i que compta amb un gran impuls a nivell europeu dins del Programa H2020, ja que es postula com una alternativa atractiva i viable al present model econmic lineal de prendre-fer-rebutjar, basat a disposar de grans quantitats d'energia i altres recursos barats i de fcil accs que est arribant al lmit de la seua capacitat fsica, per la qual cosa ja hi ha altres pasos que han comenat a explorar aquesta possibilitat.

El concurs de la Ctedra reunir ms de 40 joves el prxim 10 de maig en la Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC), a partir de les 16.00 hores, en una jornada que inclour les presentacions dels treballs de les modalitats Cientfica i Plstica, aix com una conferncia magistral, el vot del pblic i el lliurament de premis. Com cada any, la sessi comptar amb la participaci de Vidres S.A. i Caslab com a empreses patrocinadors dels premis del jurat i del pblic per a cada modalitat, amb una dotaci econmica de 1.000 euros per als del jurat i 500 per als del pblic. Ms informaci a la pgina web www.ciccv.info.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41409&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software