Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Una nova sentncia condemna Vila-real a pagar 1,1 milions d'euros a un propietari pels terrenys...
martes, 11 de abril de 2017

Una nova sentncia condemna Vila-real a pagar 1,1 milions d'euros a un propietari pels terrenys del collegi Jos Soriano

El Tribunal Superior de Justcia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha condemnat l'Ajuntament de Vila-real a pagar 1.130.954 euros ms els interessos que es deriven des de 2009 per l'ocupaci directa d'una part del terreny que en l'actualitat ocupa el collegi pblic Jos Soriano.

Aix ho ha anunciat l'alcalde, Jos Benlloch, que ha recordat "l'espai en el qual se situa el centre educatiu estava dividit en tres parcelles corresponents a tres propietaris diferents, amb dos dels quals ja vam arribar a acords en el seu moment i noms faltava aquesta part, amb la qual no es va poder negociar i que va decidir acollir-se al seu dret a arribar fins al final en els tribunals". "El TSJCV li ha donat la ra a aquest propietari i ara, vuit anys desprs, rebem l'impacte d'una nova fallada que arreplega termes tan greus com a expropiaci encoberta sense pagar o permuta per fora", apunta.

"Seguim pagant la poltica urbanstica de monopoly que practicava el Partit Popular, una herncia enverinada que anem a seguir gestionant per a evitar que siga un llast per a l'avan de la ciutat", ha assegurat i afig que "per desgrcia, ja tenim massa experincia a rebre males notcies sobre urbanisme, fruit d'una nefasta gesti del PP basada a construir sense pagar, en balafiaments i illegalitats".

No obstant a, Benlloch explica que tant el propietari com l'Ajuntament "estan en el seu dret de defensar-se" i ha anunciat que "anem a intentar esgotar tots els instruments legals al nostre abast". En aquests moments, noms queda l'opci de presentar un recurs davant el Tribunal Suprem, "i ho farem, una vegada estudien els nostres advocats les possibilitats que tenim, ja que s un tema molt complicat".

El primer edil no tanca la porta a una negociaci. "El propietari est molt dolgut amb l'Ajuntament i mai ha volgut negociar res i ho comprenem, per confie en el poder de la paraula i que algun dia puguem dialogar i solucionar-ho de la millor manera possible per a tots, igual que va ocrrer amb un altre propietari del mateix solar, que finalment va acceptar una rebaixa en el preu i el pagament en diverses anualitats i com ja hem fet en altres casos similars", indica.

Tal com ha detallat l'alcalde, la sentncia s del 31 de mar, tot i que "l'hem rebut aquests dies i avui mateix ha passat per una junta urgent i l'hem rems als advocats perqu l'estudien". "Anem a seguir defensant els interessos de la ciutat en tot moment", expressa Benlloch, qui lamenta que "per culpa d'aquests empastres i el risc que suposen, aconseguir l'equilibri sempre ser complicat".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41451&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software