Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real aporta 12.000 euros per a la millora de les installacions de l'empresa de reinserci...
viernes, 14 de abril de 2017

Vila-real aporta 12.000 euros per a la millora de les installacions de l'empresa de reinserci de Tots Units, Reciplana Recuperacions

L'Ajuntament de Vila-real aportar 12.000 euros per a la millora de les installacions de l'empresa d'inserci Reciplana Recuperacions, promoguda per la Fundaci Tots Units.

L'alcalde, Jos Benlloch, i el regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, s'han reunit amb el president de Tots Units, Enric Reverter, aix com la seua gerent, Charo Castell, i amb Jos Carlos Seguer, gerent de Reciplana Recuperacions, als que ha mostrat el comproms del consistori vila-realenc de "seguir collaborant amb una entitat que realitza una gran tasca a nivell social i laboral a la nostra ciutat", tal com ha assegurat Benlloch.

Aquesta ajuda s'insereix en el finanament que Critas Espanyola ha concedit a Reciplana Recuperacions -que, a ms de gestionar residus slids urbans, desenvolupa itineraris laborals per a reinserir en el mercat laboral a persones en situaci de vulnerabilitat- per a la promoci de l'economia solidria. Una subvenci destinada a millorar la infraestructura i equipaments de la nau de l'empresa d'inserci, cedida per l'Ajuntament i que es troba situada al carrer de Miralcamp.

"En total sn 62.000 euros els que tindrem, grcies a l'ajuda del consistori i de Critas per a millorar la infraestructura", explica Enric Reverter, qui afirma que "el principal objectiu s ampliar la nau per a traslladar el taller de picking (embalatge), de manera que disposarem de ms espai per a albergar el servei de recollida d'aparells electrnics". A ms, es pavimentar un recinte que podr ser utilitzat com a aparcament per a la flota de vehicles de l'empresa.

"Aquest equip de govern est conscienciat amb el treball que realitza la fundaci a travs de la seua empresa d'inserci, a la qual ja ajudem amb un conveni anual perqu puga seguir planificant i executant noves activitats que donen un respir i ajuden a integrar-se en el mercat laboral a molts ciutadans", conclou Benlloch.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41469&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software