Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Regidoria d'Economia de Vila-real llana 16 accions formatives per a aturats, emprenedors i...
viernes, 14 de abril de 2017

La Regidoria d'Economia de Vila-real llana 16 accions formatives per a aturats, emprenedors i empreses

La Regidoria d'Economia de Vila-real, a travs de l'Agncia de Desenvolupament Local, acaba de llanar una nova programaci trimestral de cursos i tallers per a aturats, emprenedors, comeros i empreses en general composta per 16 accions formatives, que compta tant amb la collaboraci de la Diputaci de Castell com de la Cambra de Comer de Castell.

Els interessats disposen de sis tallers d'orientaci laboral destinats a persones aturades que desitgen millorar les seues competncies i habilitats a l'hora de cercar un treball. Tal com indica el regidor d'Economia, Xavier Ochando, "alguns dels tallers ensenyaran als usuaris a manejar les tecnologies de la informaci per a la cerca d'ocupaci, recurs que s'ha convertit avui dia en el principal canal per a trobar un lloc de treball".

Els assistents milloraran els seus coneixements sobre eines informtiques bsiques i d'internet per a la inserci laboral, la utilitzaci del certificat digital per a la cerca activa d'ocupaci, o els avantatges del nvol per a trobar feina.

Igualment, s'oferiran diversos tallers encaminats a millorar les actituds personals enfront del procs de la cerca d'ocupaci, amb sessions prctiques d'intelligncia emocional, "on es treballaran aspectes com l'autoconeixement, motivaci i entusiasme, aix com la superaci de pors i la canalitzaci d'emocions, que en determinats moments de la vida sn crucials en el procs de cerca d'ocupaci".

Tamb s'abordaran les tcniques de comunicaci, el desenvolupament de competncies professionals i l'entrenament en mindfulness per a la cerca d'ocupaci, "tcnica de concentraci molt utilitzada en diversos mbits de la vida i l'aprenentatge".

En l'mbit del comer, l'Agncia de Desenvolupament Local ha preparat cinc accions formatives dirigides al mrqueting en el punt de venda, que a ms preveu la realitzaci de 10 diagnstics personalitzats, i ensenyar a optimitzar la fotografia amb el mbil per a la seua utilitzaci a les xarxes socials com a element de mrqueting digital, i a perfeccionar l's de Facebook aplicat als negocis per a traure-li ms partit.

Un altre aspecte que abordar la programaci s la motivaci per a l'autnom i xicotet comer i oferir un curs que permetr desenvolupar habilitats empresarials des de la prctica, analitzar les principals tendncies del comer minorista, veure les oportunitats de millora amb noves tecnologies, experimentar la importncia del consum experiencial i "aprendre a explicar histries del nostre negoci o producte com a valor afegit".

Pel que fa a la formaci dirigida a emprenedors i empreses, la programaci d'Economia compta amb quatre cursos per a aprendre de forma prctica mtodes per a millorar els processos interns de l'activitat de l'empresa o el negoci, tallers sobre com fer un bon networking professional i aix aprofitar la xarxa de contactes, tcniques i eines clau per a augmentar la productivitat empresarial, aix com la utilitzaci de les noves tecnologies en tcniques prctiques de mrqueting que permeta atraure clients a travs de la marca digital de negoci.

A ms, tamb est prevista la realitzaci d'una Jornada de Responsabilitat Social Empresarial dirigida a empreses sensibilitzades amb els aspectes socials que desitgen conixer els seus beneficis a travs de les experincies i iniciar-se en prctiques sensibles amb la societat que els envolta.

L'edil Ochando ha animat als vens a participar, inscrivint-se de manera gratuta en http://economia.vila-real.es, i recorda que en 2016 la programaci de ARA-Formaci va realitzar un total de 30 activitats formatives que van beneficiar 600 persones.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41467&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software