Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real tindr nou servei de recollida d'animals amb comproms de 'sacrifici 0', adopci i...
viernes, 14 de abril de 2017

L'Ajuntament de Vila-real ha obert el procediment per a la contractaci dels serveis de recollida, manteniment, sistema d'adopci, posada a la disposici d'associacions protectores i eliminaci de tota classe d'animals de companyia, la principal novetat de la qual s l'exigncia que les adjudicatries presenten un pla de "sacrifici 0", tal com ha indicat la regidora de Contractaci, Sabina Escrig.

"Des de l'Ajuntament de Vila-real volem aconseguir la protecci total de tots els animals domstics que, per diverses circumstncies, es troben al carrer i per a a hem posat unes noves condicions a l'empresa que preste el servei a partir d'ara, amb la mxima d'intentar sempre trobar una soluci com l'adopci o la devoluci al seu amo i relegar el sacrifici a una mesura extrema en cas de malaltia molt greu o qualsevol altra circumstncia similar que no tinga remei", explica Escrig.

La contractaci ser de dos anys, prorrogables per anualitats completes, per un valor de 68.836 euros, amb un termini mxim de quatre anys, en el plec de condicions dels quals s'estableix com a novetat la possibilitat d'arreplegar als animals extraviats tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge ininterrompudament i tamb el seu transport a domicili sense cap cost per al propietari. A ms, s'afig tamb el contracte d'esterilitzaci de colnies de gats perqu no supose una despesa extra per al consistori, que fa menys d'un any va aportar 3.000 euros per a ajudar en aquesta tasca.

"Vila-real s una ciutat respectuosa amb les mascotes i per a seguim el mtode CES (captura, esterilitzaci i solta) en el cas dels felins, que comptaran tamb amb la cura i el control preventiu i sanitari de les colnies", explica. Segons el document, es consideraran animals de companyia aquells que es crien per a viure amb les persones, amb finalitats educatives, socials o ldiques, sense cap activitat lucrativa, i es valoren com a tals gossos, gats i xicotets mamfers domstics, aix com quids, animals de les espcies ovina-caprina, porcina, bvids, galls, galls dindis, necs, amfibis i rptils.

El servei, que haur de comptar amb un veterinari collegiat per a controlar l'estat fsic dels animals, es far crrec d'aquells amb o sense propietari conegut, abandonats o errants que es troben a la via pblica i altres espais del terme municipal i que no compten amb cap identificaci referent al seu origen o sobre el seu propietari, ni vagen acompanyats de cap persona. En la mateixa lnia, tamb es far crrec en el cas que un propietari vulga donar a la seua mascota, posant-la a la disposici d'associacions protectores, oferint un servei informatiu en horari de 9.00 a 13.00 i de 16.30 a 18.30 hores de dilluns a divendres.

Per a la realitzaci del servei es treballar de manera coordinada amb la Policia Local, qui tamb "ha jugat un paper molt important en l'elaboraci de les bases, amb l'objectiu de millorar la protecci i les prestacions", indica Escrig. En aquest sentit, el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, afirma que "l'empresa que oferisca el servei haur d'atendre sense demora quants avisos li siguen comunicats des de l'Ajuntament i des de la Policia Local, sense deixar passar ms de 30 minuts per a atendre-ho i transportant als animals en les millors condicions de seguretat i salubritat" i afig que "l'horari que haur d'oferir cobrir les 24 hores els 365 dies de l'any".

"Som una ciutat respectuosa amb els animals i amb aquest nou plec de condicions volem seguir superant-nos i ser tot un referent", conclouen.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41473&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software