Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Msica, dansa, devoci i el FITCarrer centren la programaci cultural del segon semestre de...
domingo, 16 de abril de 2017

La programaci cultural del segon semestre de l'any arriba carregada d'activitats on no faltaran concerts i audicions, el festival de Vila-real en Dansa, l'exposici Sant Pasqual i Llorens Poy: inspiraci i devoci i, com no podia ser d'una altra manera, la 30a edici del FITCarrer, del 4 al 7 de maig.

Al marge de les activitats ja realitzades en els primers dies del mes d'abril, vens i visitants poden gaudir fins al 15 d'abril de la mostra 150 anys de la Consolaci, a El Convent, a la qual se suma l'exposici Mundo surrealista de la mujer, de Joaqun Garca Navarro, que estar exposada fins el 23 d'abril a la Casa de l'Oli. A ms, la ciutat acollir del 21 al 23 d'abril el XIV Simposi Internacional de Naturalesa i Fotografia i tamb ser escenari, el dia 23, de la mostra de final de curs de l'Escola Municipal de Teatre, en el Auditori.

Els concerts del Cor de Magnolia Pro Msica de la Ciutat de Michalovce i el de la Filharmnica de Cambra de Colnia centraran l'agenda els dies 25 i 26, mentre el 28 d'abril tindr lloc una Jam Dansa de l'Escola Municipal de Dansa (EMD). Per a finalitzar el mes es realitzar la presentaci de la reina de les festes de 2017 (29 d'abril); un Workshop de vdeo dansa (29 i 30 d'abril) i la mostra d'art i creativitat TEST, del 29 d'abril al 2 de juliol, a El Convent. Al maig, el protagonista indiscutible de l'agenda ser el Festival Internacional de Teatre de Carrer (FITCarrer), que celebra el seu 30 aniversari amb nombroses actuacions de gran nivell, entre els dies 4 i 7.

A ms, la Casa Museu Llorens Poy acollir fins al juny l'exposici Sant Pasqual i Llorens Poy: inspiraci i devoci i tamb seran nombroses les audicions de final de curs dels alumnes del conservatori, a les quals se sumar la d'Spanish Brass, el dimecres 3 de maig en dos passes a l'Auditori. El mes de maig tamb comptar amb el concert de Barrio Tiger i d'un grup local a la sala Japan, el 5 de maig, que un dia desprs acollir l'actuaci del cicle Auditiva, amb Nus. Tamb s'han programat diverses exposicions, com La isla de los sueos, de Rogelio Carmargo, del 12 de maig a l'11 de juny, a la Casa de l'Oli, o Retazos, del concurs de fotografia Sarthou Carreres, que estar del 27 de maig al 10 de juny a la UNED. L'actuaci del Grup de Danses El Raval; la mostra de Pascual Cans Cotol, la XX Nit de Ronda i la representaci de D'anada i tornada i Draps bruts dels alumnes de l'Escola Municipal de Dansa completen la programaci del mes.

Ja al juny, l'agenda comena amb el festival Vila-real en dansa, que celebra una nova edici els dies 2, 3 i 4. El dia 3 actuaran els grups Tano, Drei Affen i Huerfanxs al Cicle Auditiva i el dia 4 ser el torn dels alumnes de juvenil i infantil de l'Escola Municipal de Teatre.

El ballet i les audicions acadmiques del conservatori tornaran a tenir un destacat paper dins de Cultiva't aquest mes, aix com el concert Msica de sempre, que se celebrar el dia 11 a l'Auditori, sense oblidar el cicle Dansant l'estiu, del dia 6 al 26 a l'EMD o el XXXVII Concurs Fotogrfic Sarthou Carreres, del 16 al 25 de juny a la Casa de l'Oli. El 17 de juny pujaran a l'escenari de la sala Japan Rebel Harlot i un grup local i el 30 de juny donar comenament L'inici, una mostra del treball que han realitzat els alumnes de fotografia del Espai Jove. El mateix dia tancar la programaci trimestral de cultura la festa final de curs amb els alumnes de l'EMD.

"Esperem que vens i visitants gaudisquen al mxim d'aquesta programaci, plagada actuacions musicals, per on no falten les exposicions, el teatre i la dansa, senyals d'identitat de la nostra ciutat", indica l'edil de Cultura, Eduardo Prez.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41477&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software