Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real valora l'estudi logstic de la CEOE com a base per a determinar la ubicaci de la...
martes, 18 de abril de 2017

L'Ajuntament de Vila-real ha valorat l'estudi Propuestas en materia de transportes y logstica para la legislatura 2016-2020, elaborat per la CEOE, que advoca per reduir les connexions dels ports amb el corredor mediterrani a una sola o com a mxim dues per comunitat autnoma, com un dels documents a tenir en compte en l'estudi de viabilitat de l'Estaci Intermodal que elabora la Generalitat Valenciana per a decidir el seu emplaament. Referent a a, el consistori recorda que la ubicaci de la infraestructura en el terme de Vila-real suposa la seua localitzaci en el mateix eix ferroviari, sense necessitat de desplaar-la a una zona secundria.

Vila-real ha vingut defensant de manera unnime en els ltims anys la construcci de l'Estaci Intermodal en el terme municipal, amb l'objectiu d'optimitzar els recursos econmics i ser ms eficients en la logstica i transport de mercaderies, de manera particular de la indstria cermica. L'emplaament a Vila-real, a ms, permetria donar servei en diferents ports, tant el de Castell com el port principal de Valncia.

"La construcci del corredor mediterrani amb ample internacional s transcendental per al futur de la indstria i l'economia castellonenca, com ho s tamb l'execuci de l'Estaci Intermodal de mercaderies en el propi eix ferroviari. Estem segurs que l'estudi que elabora la Generalitat Valenciana per a decidir la millor ubicaci i viabilitat del projecte tindr en compte el document elaborat per la CEOE i valorar la proposta de Vila-real com aquella que millor defensa els interessos del clster de la cermica, motor econmic de la nostra terra", argumenta el consistori.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41511&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software