Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Gmez aborda amb la consellera de Sanitat la situaci i projectes sanitaris previstos a la ciutat
lunes, 17 de abril de 2017

Gmez aborda amb la consellera de Sanitat la situaci i projectes sanitaris previstos a la ciutat

La regidora de Sanitat, Silvia Gmez, ha acompanyat aquest mat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pblica, Carmen Montn, en la visita a l'Hospital Universitari de la Plana per presentar el Pla de dignificaci d'infraestructures sanitries en el departament. Gmez ha aprofitat la visita de la consellera per a abordar la situaci dels projectes de l'mbit sanitari previstos a Vila-real; entre ells, el centre d'especialitats de Torrehermosa i l'estudi de necessitats que ha de determinar la soluci al centre, en el qual s'est treballant.

"La Generalitat i l'Ajuntament estem treballant de la m per adoptar la millor soluci per al centre de Torrehermosa. Per a a, s'est treballant en l'estudi de necessitats sanitries de Vila-real, perqu qualsevol decisi que es prenga sobre aquest tema estiga basada en criteris objectius, amb l'nica finalitat de garantir la millor atenci i cobertura sanitria per a totes les persones, tant a Vila-real com tamb als municipis del nostre voltant", assenyala la regidora. Sobre aquest tema, Gmez ha valorat la visita de la consellera com un reflex de "la implicaci i la preocupaci de la Generalitat per treballar per les persones". "Desprs d'anys en qu els governs del PP tan sols venien a Vila-real amb retallades sota el bra, la consellera Montn ve a treballar per dignificar les nostres infraestructures sanitries", assenyala Gmez.

En concret, el Pla de dignificaci presentat per la Conselleria de Sanitat Universal preveu una injecci de 5,5 milions en equipament i millora de les installacions de tota l'rea de la Plana, tant en el centre hospitalari com en atenci primria. Aquesta injecci econmica, assenyala la consellera, suposar un increment del 13% d'inversi pel que fa a la passada legislatura. Entre les dotacions que s'incorporaran al departament es troba un nou TAC donat per la Fundaci Amancio Ortega, valorat en 275.000 euros, que permetr millorar els diagnstics en malalties oncolgiques, entre altres patologies.

"Per al Consell de Ximo Puig, el departament de Salut de la Plana s important i aquest pla de millora d'infraestructures ens permet enfortir el sistema de sanitat publica per a tots els valencians i les valencianes, enfront de les retallades patides en els ltims anys", conclou Montn.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41505&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software