Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real estn la xarxa de parcs canins al barri del Progrs amb un cinqu recinte al costat...
lunes, 17 de abril de 2017

Vila-real estn la xarxa de parcs canins al barri del Progrs amb un cinqu recinte al costat del pavell Melilla

L'Ajuntament de Vila-real contnua estenent la xarxa de parcs canins a tots els punts de la ciutat, ampliant aix les opcions dels amos de mascotes, "visquen on visquen", amb la creaci del cinqu recinte d'aquestes caracterstiques al costat del pavell Melilla. Aix ho ha anunciat el regidor de Proximitat, Diego Vila, qui ha explicat que aquest cinqu parc can s'emmarca en la recent remodelaci del parc infantil per part de Serveis Pblics Vila-real.

"Un dels objectius d'aquest equip de govern s descentralitzar i acostar els serveis a tots els ciutadans i donar resposta a les seues demandes. En aquest cas, hem aprofitat un espai en dess per a donar servei als amos de mascotes, al mateix temps que embellim l'entorn i amb una inversi mnima", assenyala. De moment, el solar ja ha estat tancat i en les prximes setmanes s'installar una font per a animals, aix com papereres. "D'aquesta manera, garantirem que el recinte es mantinga net i puga ser gaudit per les mascotes i pels seus amos", indica.

"Amb aquesta actuaci", afegeix el regidor de Proximitat, "complim amb una de les premisses del Pla de millora contnua de jardins, que s un dels puntales bsics de la gesti municipal, amb l'objectiu que a tots els jardins on siga possible es puguen delimitar, de manera progressiva, zones per a mascotes". "Es tracta d'una tasca que desenvolupem sempre de la m dels vens, escoltant les seues demandes i necessitats i aprofitant el treball que ja es realitza per a millorar la imatge dels parcs i jardins dels diferents barris de Vila-real", conclou l'edil, qui assegura que "volem una ciutat ms amable per a tots".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41509&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software