Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real incorpora al pressupost actual 785.000 euros de supervit i 2,4 milions de romanents...
mircoles, 19 de abril de 2017

Vila-real incorpora al pressupost actual 785.000 euros de supervit i 2,4 milions de romanents de l'exercici 2016

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha signat ja la liquidaci dels romanents del 2016, que suposen agregar a l'actual pressupost 3.185.000 euros aproximadament, dels quals 785.000 corresponen a supervit i 2,4 milions sn romanents disponibles. D'aquests 2,4 milions, puntualitza el primer edil, "1,7 milions corresponen als diners que el nou Consell valenci ens va fer efectiu al desembre per a complir amb el conveni de construcci de la Biblioteca Universitria del Coneixement, que el PP ens devia des d'abans de 2011 i que mai va arribar a pagar".

L'equip de govern estudia ara a qu es destinaran aquestes quantitats, tot i que al voltant de 200.000 euros es destinaran a pagar a alguns dels propietaris que fa cinc anys no van acceptar el cobrament de la ronda Sud-oest. "Hi havia molts afectats, ms de 200", indica Benlloch, "la gran majoria va acceptar, per alguns van tenir problemes amb els mesuraments o fins i tot relacionats amb herncies, ja que en molts casos el terreny era de diversos propietaris que no van arribar a posar-se d'acord". "Ara hi ha cinc persones que estan en disposici de signar l'acord, per la qual cosa reservarem immediatament aquest import", afirma l'alcalde.

La resta dels diners es destinar a "projectes que la ciutat necessita per a seguir avanant". "En primer lloc, la nostra prioritat s quadrar els pressupostos del 2017, ja que han sorgit dos xicotets problemes, com s el descens de la recaptaci prevista amb l'ajust de l'IBI -en rebaixar la quota als propietaris amb finques urbanes on no s'ha desenvolupat cap projecte, que suposar un impacte de 400.000 euros- i l'ingrs de 170.000 euros menys dels previstos amb la venda de quatre parcelles de la carretera d'Onda, de les quals noms s'han materialitzat dues", detalla l'alcalde.

"Una vegada realitzats els ajustos corresponents, anem a fer que tot all pressupostat en 2017 tire endavant, com s la creaci de la nova seu de Creu Roja, la pista d'atletisme, la installaci de graderies al pavell Melilla o l'arribada d'un alberg social juntament amb Crites, aix com la collaboraci amb la Fundaci Manantial o la ubicaci del prquing de camions", assenyala Benlloch. "En cap moment es va a utilitzar aquests diners a pagar sentncies, ja que suposaria una gran prdua d'oportunitats per a la ciutat i no anem a permetre que l'herncia del PP ens seguisca suposant noves traves", agrega.

La resta del pressupost es podr utilitzar, tal com detalla el primer edil, per a completar la despesa corrent, "per a pagar millor als provedors" i per a "seguir madurant i fer realitat alguns projectes nous que arriben de la societat civil".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41563&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software