Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real fomenta la facturaci electrnica per a agilitar pagaments i llana una campanya amb...
martes, 18 de abril de 2017

Vila-real fomenta la facturaci electrnica per a agilitar pagaments i llana una campanya amb l'edici de 3.000 trptics

Reduir els terminis de pagament a empreses, autnoms, entitats socials i ONG que treballen amb l'Ajuntament s un dels principals objectius de l'equip de govern de Vila-real en aquests primers mesos de l'any. Per a a, i dins del Pla d'agilitaci de pagaments a provedors, les regidories d'Hisenda i Proximitat han iniciat una campanya per a fomentar la facturaci electrnica, amb l'edici de 3.000 trptics.

"Amb la factura electrnica, tot sn avantatges, tant per als provedors com per a l'Ajuntament", assenyala la regidora d'Hisenda, Sabina Escrig. La principal d'elles s la reducci dels temps. "Quan es presenta una factura a travs d'una plataforma electrnica no hi ha horaris, per la qual cosa es pot presentar durant les 24 hores del dia els 365 dies de l'any i sense necessitat d'eixir de casa", indica.

A ms dels temps de presentaci, la facturaci electrnica agilita tamb el termini de pagament, "ja que la tramitaci s ms rpida i el document entra abans al circuit de validaci i gesti del departament d'Hisenda". Un altre dels principals avantatges s la possibilitat de fer un seguiment en temps real de l'estat de les factures, amb informaci detallada sobre la comptabilitzaci i pagament. La reducci de l's de paper, amb l'estalvi de costos ambientals i econmics, s un altre dels punts a favor.

En aquests moments, la facturaci telemtica s obligatria per a les societats annimes, les limitades, les unions temporals d'empreses i les agrupacions d'inters econmic, a ms d'aquells provedors que superen els 5.000 euros de facturaci en un sol treball. No obstant a, la voluntat del departament d'Hisenda s la d'estendre aquest sistema a la resta de provedors. "L'objectiu s aconseguir que el major nombre de provedors opten per aquesta modalitat, ja que el termini de cobrament es pot reduir en uns 15 dies", argumenta Escrig.

Per a aconseguir-ho, la Regidoria d'Hisenda enviar una carta amb el trptic als provedors que treballen amb major assidutat per a l'Ajuntament, en la qual els informar sobre tots els avantatges que ofereix el sistema digital. Per la seua banda, la Regidoria de Proximitat informar i lliurar el trptic a tots els provedors que acudisquen al Registre de l'Ajuntament a presentar una factura en paper.

Escrig recorda que en 2015 es van presentar un total de 13.604 factures, de les quals 1.461 van ser electrniques, un 10,74% del total, mentre que en 2016, de les 13.037 factures, 2.054 es van presentar de manera telemtica (15,76%). En el que portem d'any, fins al 10 d'abril, s'han presentat 3.398 factures, de les quals 1.041 han entrat de manera digital, la qual cosa suposa un 30,64%. "Sn dades molt positives que demostren que cada vegada hi ha ms informaci i inters; esperem que les xifres seguisquen creixent, ja que facilita i agilita tots els trmits tant als provedors com al consistori", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=41559&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software