Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Un espectacular 'mapping' amb msica i imatges sobre la faana de la baslica posa el colof a...
lunes, 15 de mayo de 2017

Un espectacular 'mapping' amb msica i imatges sobre la faana de la baslica posa el colof a la commemoraci del centenari del patronatge de sant Pasqual

Un espectacular mapping amb msica i imatges posar el colof final als actes preparats per a la commemoraci del centenari del patronatge de sant Pasqual sobre la ciutat aquest dimecres, coincidint amb el dia gran del patr. "Es tracta d'un espectacle nic i singular, que consisteix en la projecci, per primera vegada a Vila-real, d'un audiovisual centrat en la figura del patr que es caracteritza per adequar-se a la morfologia arquitectnica del lloc on es projecta; en aquest cas, la baslica", explica el regidor de Turisme i coordinador dels actes del centenari, Emilio M. Obiol.

L'espectacle donar inici a les 22.00 hores i comptar amb msica i imatges que repassaran la trajectria del sant. La banda sonora la posaran peces musicals com el Magnificat Primi Toni, de Toms Luis de Victria, interpretada per Ensemble Plus Ultra i dirigida per Michael Noone. Es tracta del major expert mundial en la msica de Victoria, compositor que va ser coetani de sant Pasqual i que va acabar la seua vida en un convent de clarisses.

A aquest tema se suma Gran Jota, de Francesc Trrega, interpretada pel mestre Pepe Navarro; la reinterpretaci del final de la Gran Jota amb pianista i guitarrista elctric de la ciutat, "per a demostrar que l'obra mestra de Trrega s atemporal i va ms enll de la guitarra clssica"; i la banda sonora original de Miguel Gozalbo, "amb la contundncia electrnica i sonora que representa els referents del mite dels tres tocs del sant".

En l'apartat visual, els assistents podran contemplar sobre la faana una srie de fotografies de 1900 a 1936 de l'interior i l'exterior de l'antiga ermita del Roser, del repositori de la Universitat Jaume I, aix com el quadre La visi de sant Pasqual, de Tiepolo, pertanyent a la collecci d'El Pardo. Tamb es projectaran les imatges filmades per Abel Campos a Torrehermosa i a l'interior de la baslica.

"Animem tots els vens i visitants que vinguen a Vila-real a omplir la plaa i tots els racons de l'exterior de la baslica per contemplar aquesta mostra nica que posar el colof a una jornada histrica", assegura l'edil de Turisme.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=42401&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 2 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software