Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Ajuntament posa a disposici de les famlies amb fills en edat escolar el Recull 2017 amb...
mircoles, 17 de mayo de 2017

L'Ajuntament posa a disposici de les famlies amb fills en edat escolar el Recull 2017 amb informaci sobre centres educatius

L'Ajuntament de Vila-real torna a posar a la disposici de les famlies amb xiquets en edat escolar el Recull, la guia educativa que cada any elaboren de manera conjunta les regidories d'Educaci i Normalitzaci Lingstica amb la informaci prctica sobre els centres educatius i altres entitats culturals vinculades a la comunitat escolar de Vila-real per ajudar als pares a triar centre.

Els interessats compten amb dues guies: el Recull d'infantil i primria i el Recull de secundria. Ambdues pretenen ser una eina til per ajudar les famlies a seleccionar el centre escolar ms adequat per als seus fills. El manual es pot consultar ja en el web municipal, concretament en www.vila-real.es/recull, i entre les informacions que proporciona es troben els serveis que ofereix cada centre, com per exemple, si disposa de menjador escolar, el programa lingstic que aplica, la metodologia d'ensenyament i dades de contacte per ampliar detalls amb els seus responsables, a ms d'una llista d'associacions i entitats de la ciutat que ofereixen activitats fora de l'aula per als qui estiguen interessats. En el cas del Recull de secundria, afegeix altres informacions com els nivells d'ensenyament que imparteix, les modalitats acadmiques de Formaci Professional i altres activitats relacionades amb la normalitzaci lingstica de cada centre. El procs d'admissi del curs 2017-2018 comena el proper dilluns 22 de maig.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=42415&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software