Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real se suma al Consell per reclamar la liberalitzaci de l'AP-7 i inclour en el pla...
jueves, 18 de mayo de 2017

Vila-real se suma al Consell per reclamar la liberalitzaci de l'AP-7 i inclour en el pla d'accessos l'enlla amb la CV-20

El regidor collaborador de Territori, lvaro Escorihuela, ha participat aquesta setmana en la reuni convocada per la Conselleria d'Habitatge, Obres Pbliques i Vertebraci del Territori per reclamar al Ministeri de Foment garanties de la reversi de l'autopista AP-7 en 2019 i comenar a treballar en el pla d'accessos a una infraestructura que est cridada a ser, una vegada liberalitzada, "un eix vertebrador fonamental de la provncia". En aquest pla d'accessos, Vila-real inclour l'enlla directe a l'AP-7 des de la carretera CV-20.

"Es tracta de reivindicacions histriques del nostre municipi -tant la gratutat de l'autopista com la creaci d'un accs directe des de la carretera d'Onda-, que hem traslladat amb declaracions institucionals al Govern d'Espanya en multitud d'ocasions. Davant el silenci de l'Executiu central, afortunadament, per fi comptem amb un Consell que escolta i atn les necessitats de Vila-real", assenyala Escorihuela. "Comptar amb un accs directe des de l'rea industrial de la carretera d'Onda amb l'eix que connectar de nord a sud la provncia s fonamental per a les nostres indstries i la nostra economia. El suport de la Generalitat en aquesta matria s un exemple ms que aquest Govern autonmic s es preocupa per les necessitats reals dels municipis i per Vila-real, com ja ha demostrat, en matria d'infraestructures, amb el desbloqueig d'un altre eix fonamental per a la nostra economia com s la ronda Sud-oest", agrega l'edil.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=42431&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software