Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Consorci riu Millars inicia la campanya de control de tortugues extiques al paisatge protegit
jueves, 18 de mayo de 2017

El Consorci riu Millars inicia la campanya de control de tortugues extiques al paisatge protegit

El Consorci riu Millars ha iniciat un any ms la campanya de control i eradicaci de tortugues extiques invasores al Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars. Els membres de la guarderia del Consorci encarregats de fer el seguiment de camp compten amb diverses trampes per tal de capturar els exemplars, artefactes d'enceball i mornells ideats perqu entren els rptils i es queden atrapats. De moment, la guarderia ha decidit no utilitzar els mornells, ja que s'ha detectat la presncia de lldries a la desembocadura i es vol evitar l'entrada accidental en alguna d'elles. Les trampes aqutiques d'enceball es revisaran cada dia amb la intenci de retirar les tortugues extiques d'orelles roges o de Florida (Trachemys scripta) aix com capturar, estudiar i alliberar les possibles espcies autctones com la tortuga d'estany (Emys orbicularis) i la tortuga d'aigua ibrica (Mauremys leprosa).

La desembocadura del riu Millars fa ms d'1 any que est oberta a la mar. Aquesta circumstncia ha provocat una intrusi marina constant d'aigua salada terra endins de les Goles. Les poblacions ms importants de tortugues autctones, per tamb de les extiques invasores, estaven localitzades en aquest punt del riu Millars. Durant la campanya 2016 nicament es van capturar tres tortugues, dues d'estany autctones i una tortuga extica de Florida. La Guarderia del Consorci riu Millars collabora des de fa 6 anys amb la Conselleria de Medi Ambient en el control i seguiment de les poblacions de tortugues endmiques presents al paratge protegit aix com en l'eradicaci dels exemplars extics.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=42427&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software