Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Els locals d'oci de Vila-real s'uneixen a la campanya del Bus de la Marxa a Benicssim i...
jueves, 06 de julio de 2017

Els locals d'oci de Vila-real s'uneixen a la campanya del Bus de la Marxa a Benicssim i regalaran els tiquets per a evitar que els joves facen s del vehicle particular en eixir de festa

Les regidories de Joventut i Economia de Vila-real han engegat, per sis any consecutiu, el Bus de la Marxa. Una iniciativa que, com cada edici, funcionar tots els dissabtes de la segona quinzena de juliol i el mes d'agost amb l'objectiu d'evitar que els joves que isquen de festa a Benicssim realitzen els desplaaments amb vehicles particulars. 

Per segon any consecutiu, fer s d'aquest servei no tindr cap cost per als usuaris, ja que la campanya comptar amb la implicaci de ms locals d'oci que l'any anterior, fins arribar a la quinzena, que tots els divendres i dissabtes lliuraran un tiquet per a l'autobs a cada client que realitze una consumici per un import mnim d'1,5 euros i que cobrir l'anada i la tornada a Benicssim. El regidor Xavier Ochando destaca que, "d'aquesta manera, incentivem el consum en els locals de la ciutat, al mateix temps que fomentem la seua seguretat si ixen a Benicssim". 

El Bus de la Marxa eixir cada dissabte a les 00.30 hores des de la plaa del Llaurador en direcci al Termet, on far una parada i posar rumb a la bscula del Barranquet. Des d'all es dirigir a l'encreuament entre Cardenal Tarancn i el carrer de Gamboa i passar per la parada de l'avinguda del Riu Ebre, que ser l'ltima dins de la ciutat fins a arribar al Carmelitano de Benicssim, des d'on tornar a Vila-real a les 5.30 hores, passant pels mateixos punts.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43037&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software