Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

SPV reordena el solar enfront del collegi Jos Soriano amb la renovaci de la vorera i el...
jueves, 06 de julio de 2017

SPV reordena el solar enfront del collegi Jos Soriano amb la renovaci de la vorera i el permetre per a millorar la seguretat

La Regidoria de Serveis Pblics de Vila-real acaba d'escometre la reordenaci del solar enfront del collegi Jos Soriano, una actuaci amb la qual, a ms d'estalviar en manteniment, es millora la seguretat dels vianants. 

El regidor de l'rea, Francisco Valverde, explica que es tracta del solar en el qual inicialment es van situar les aules prefabricades del collegi i que posteriorment es va asfaltar i va barrar per a utilitzar com a aparcament. "Amb el pas del temps, la tanca ha anat rebent molts colps per part dels vehicles que aparcaven, desperfectes que han requerit de reparacions constants, la qual cosa suposava una despesa de manteniment que ara desapareix, en eliminar-se per complet el tancat", indica.

A aquesta intervenci se suma la installaci, per tot el permetre, d'una vorada especial que serveix de topall per als cotxes i evita que s'envasca la vorera, que tamb ha sigut eixamplada i que compta ara amb una zona pintada en verd que delimita i separa aquest espai de l'aparcament per a garantir la seguretat dels vianants, que queden completament separats dels vehicles que aparquen en la zona. A ms, s'han repintat les places internes, de manera que "guanyem un prquing ms funcional per als conductors i generem un entorn ms segur, seguint la tnica habitual d'aquest Ajuntament, preocupat per crear una ciutat ms amable".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43035&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software