Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Una quinzena d'associacions configura la programaci d'estiu de l'Espai Jove, amb formaci i oci...
domingo, 09 de julio de 2017

L'Espai Jove no tanca per vacances i un trimestre ms compta amb la collaboraci d'un total de 16 associacions juvenils de la ciutat per a l'organitzaci de nombroses activitats, entre les quals destaquen, com cada edici, les activitats d'oci, per tamb els cursos i tallers formatius per a l'ocupaci.

Al marge de les activitats ja realitzades a inicis d'aquest mes, com el concurs-exhibici Esprai, la primera de les activitats que destaquen al juliol s la celebraci de la segona edici del Last Day Zombie, el proper dissabte 15 a partir de les 23.00 hores.

Tots els dimarts i dijous de juliol i setembre, l'Espai Jove acollir noves sessions de capoeira i els diumenges d'aquest mes, la gran protagonista ser la cultura japonesa, de la m d'OtakUniverse.

La festa de finalitzaci de curs de les Filles de Maria del Rosari, que se celebrar a la plaa del Pastoret el dia 29 o els Tallers per la Igualtat, que aquest mes proposen ioga creatiu, per a treballar les emocions mitjanant jocs, respiracions i manualitats, completen l'agenda els dijous de juliol i setembre.

No obstant a, el Dia de la Joventut tamb tindr un especial protagonisme, el 12 d'agost, al Termet, amb mltiples activitats durant tot el dia, igual que la festa d'Els Llusos, ja al setembre, durant 11 dies, o la roda de capoeira, que se celebrar el 2 de setembre, entre altres propostes, en aquest cas formatives, com una nova edici del curs de Manipulador d'aliments hortofructcoles, que s'organitza el 24 d'agost a l'Espai Jove, o el de Recursos psicopedaggics dels monitors de temps lliure en els menjadors dels centres educatius, del 28 al 30 d'agost, sense oblidar els nous cursos de Valenci exprs, que tornen a partir del 18 de setembre, i el de Llengua de signes nivell A1, tamb a partir de la mateixa data i fins al desembre.

En l'mbit formatiu, els afeccionats a la rdio i a la msica tornaran a comptar amb cursos d'iniciaci a les ones radiofniques, a la producci amb Ableton Live i a la msica amb diferents controladors, que s'imparteix en els locals Volum-en-Zero.

A la programaci se suma un altre dels grans esdeveniments que cada any es realitza al setembre i que ja es pot avanar, com s el Correllengua, organitzat per la Regidoria de Normalitzaci Lingstica i per Acci Cultural del Pas Valenci, que arribar als collegis els dies 27, 28 i 29, quan se celebre la tradicional cercavila i manifest, amb l'actuaci posterior de Mireia Vives i Borja Penalba.

"Esperem que els joves de Vila-real i tamb de localitats venes troben motius suficients com per a quedar-se en la ciutat aquest estiu i gaudir de tota l'oferta d'oci i de formaci que des de la Regidoria de Joventut els hem preparat per a aquest trimestre", afirma el regidor de Joventut, Xavier Ochando.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43041&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software