Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real garanteix la seguretat de vens i participants en els preparatius de la segona edici...
domingo, 09 de julio de 2017

Vila-real garanteix la seguretat de vens i participants en els preparatius de la segona edici del Last Day Zombie

L'Ajuntament de Vila-real es prepara per a fer front a l'arribada d'un autntic exrcit de morts vivents el proper dissabte 15. Desprs de la invasi de l'any passat, el Last Day Zombie ultima preparatius i, per a a, el regidor de Joventut i Economia, Xavier Ochando, i responsables de la Policia Local, Creu Roja, Protecci Civil, aix com de l'organitzaci de l'esdeveniment, han mantingut una reuni de coordinaci per a garantir la seguretat de vens i participants en tot moment.

Ochando assegura que aquesta proposta d'oci alternatiu i saludable, basada en un joc de supervivncia de temtica zombi, compta ja amb ms de 400 inscrits noms a travs de plataformes digitals, als quals caldria sumar els qui han adquirit la seua entrada en els establiments fsics collaboradors. Els participants, "igual que en la primera edici, disposaran d'un dispositiu especial que coordinar i garantir la seua seguretat i tamb la dels vens que des de les seues cases o en la prpia via pblica es convertisquen en espectadors improvisats d'aquest divertit esdeveniment".

En qualsevol cas, l'edil fa una crida a tots els vens: "Es tracta d'una activitat amb una srie de proves que es disputen a partir de les 23.00 hores i que poden durar durant tota la matinada, per la qual cosa demanem comprensi, ja que s un dia a l'any i ve molta gent de fora de la ciutat i tamb demanem disculpes per les possibles molsties que puguen ocasionar els participants, que faran s de la via pblica". No obstant a, afirma que "esperem reeditar l'xit de la primera edici, ja que encara queden diversos dies perqu els qui encara ho estiguen pensant puguen adquirir la seua entrada i gaudisquen de la gimcama i les proves d'agilitat i de cerca amb pistes, entre altres activitats, tot sota divertides disfresses i maquillatge, que s a crrec de l'organitzaci". Cal recordar que l'experincia d'oci alternatiu dividir als participants entre zombis i supervivents, que hauran de superar diferents proves en diferents punts fins a ser evacuats. L'objectiu del joc s que els supervivents no siguen capturats pels morts vivents i troben les vacunes que els ajuden a sobreviure. El primer a acabar totes les proves i a arribar, ser el guanyador.

"Des de l'Ajuntament hem preparat un dispositiu per a garantir la seguretat de tots, que ning s'espante, s un joc que ja l'any passat van gaudir tant els espectadors com els qui participen activament", assenyala l'edil, qui destaca "l'impacte econmic que tindr a Vila-real la celebraci d'aquesta activitat, com ja ho va fer l'any anterior, sobretot a nivell turstic, ja que als nombrosos locals de restauraci i hostaleria que s'ompliran a l'hora del sopar, se sumen aquells adherits a l'activitat, que estaran a la disposici de la ciutadania durant tota la nit". El joc no s competitiu i s apte per a totes les edats (entre 10 i 99 anys).

Els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats per una persona major d'edat, mentre que els menors de 18 anys hauran de portar una autoritzaci signada pels pares amb una fotocpia de DNI. Com a aventura configurada com a oci alternatiu, Last Day Zombie prohibeix totalment el consum de drogues i alcohol. Ms informaci i inscripcions i normes del joc al web http://www.lastdayzombie.com/.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43049&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software