Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real impulsa un entorn ms sostenible amb la renovaci i ampliaci del sistema de prstec...
domingo, 09 de julio de 2017

Vila-real impulsa un entorn ms sostenible amb la renovaci i ampliaci del sistema de prstec de bicicletes Bicivila't

L'Ajuntament de Vila-real, a travs de la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic, treballa ja en la renovaci i ampliaci del sistema de prstec de bicicletes Bicivila't, que permetr fomentar l's d'aquest mitj de transport i aconseguir un entorn ms sostenible per als vens.

El regidor responsable de l'rea, Josep Pasqual Sancho, ha anunciat la modernitzaci del contracte del servei, que preveu posar a la disposici dels usuaris un mnim de 70 noves bicicletes, a les quals se sumaran dues bicis elctriques. Aix mateix, tamb s'inclou en el nou plec el desdoblament de la parada situada en l'estaci de Renfe i la implantaci d'un mnim de dos nous punts, la ubicaci dels quals est encara per determinar, aix com l'adaptaci i millora de les vuit parades existents. "En aquest cas, se substituirien tots els elements informtics que permeten el lloguer i recepci de les bicis, l'emissi de dades, aix com els equips de vigilncia", explica Sancho, qui destaca que l'objectiu d'aquesta actuaci s aconseguir, almenys, 130 punts d'ancoratge en tota la ciutat, "que comptarien amb una imatge completament renovada".

Per a aquesta actuaci s'han pressupostat 67.000 euros (IVA incls) i prop de 40.000 euros anuals per al manteniment, de manera que aquest servei estiga cobert fins al 2021. A ms, Sancho recorda que "aquesta actuaci compta amb un suport de 27.500 euros per part del Institut Valenci de Competitivitat Empresarial (IVACE)" i assenyala que el termini per a la presentaci de propostes per part de les empreses interessades a gestionar el servei finalitza el proper 17 de juliol.

La intervenci "va ms enll de millorar i ampliar el sistema, fent-ho tamb ms atractiu per als usuaris", indica l'edil, qui assegura que "en aquesta inversi tamb s'inclou la compatibilitat amb el servei de prstec de bicicletes de Castell i amb totes aquelles ciutats venes que en el futur es puguen connectar amb Vila-real". Una vegada resolta aquesta adjudicaci, est previst constituir una taula de treball amb els serveis de mobilitat de Castell per a coordinar els treballs i permetre "una fcil interconnexi de tots dos serveis", manifesta Sancho, qui anima als vens a "seguir fent s d'aquest sistema de transport respectus amb el medi ambient i que millora la qualitat de vida dels vens".

"Som conscients que cal seguir treballant perqu la convivncia entre vehicles a motor i bicicletes siga millor, per cada vegada s ms fcil moure's amb bici per Vila-real, grcies als ciclocarrers i a les millores que es van afegint, de manera que esperem que cada vegada hi haja ms usuaris en el sistema i que seguisca augmentant el nombre de prstecs de bicicletes grcies al Bicivila't", conclou.

El sistema funciona des de les 7.00 hores fins a la mitjanit, est obert a totes les persones majors de 18 anys i a partir dels 14 amb autoritzaci dels pares o tutors i disposa d'un apartat en la web municipal en el qual s'informa en temps real de quants vehicles hi ha disponibles i en quins punts es troben, aix com altres temes d'inters per als usuaris. Ms informaci a www.bicivilat.es.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43047&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software