Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Serveis Pblics executa un ambicis pla d'asfalt amb continutat en el temps per a millorar vies...
lunes, 10 de julio de 2017

Serveis Pblics executa un ambicis pla d'asfalt amb continutat en el temps per a millorar vies urbanes i rurals de Vila-real

La Regidoria de Serveis Pblics de Vila-real executa ja un nou i ambicis pla d'asfalt global que en els prxims mesos i anys millorar diferents vies urbanes i rurals de la ciutat que necessiten d'una actuaci rutinria o que presenten danys pels ltims episodis de pluges registrats.

El regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde, ha explicat que aquesta mateixa setmana finalitzaran els treballs de la primera intervenci que s'ha realitzat, aprofitant l'estiu, per a repavimentar els carrers Xtiva i Mestral, part del carrer del Pinar, l'avinguda de Castell i de Frana, el carrer de Sagunt i la rotonda de sant Manuel. Una actuaci amb un cost de 60.000 euros i que "s'ha executat en un tram urb, tot i que no per a totes les tasques es van a centrar en el nucli metropolit".

En aquest sentit, Valverde recorda que l'Ajuntament compta amb l'ajuda de la Diputaci, dins del Pla Castell 135, que destina 210.000 euros per a actuar en vies rurals. Aquest apartat del pla global d'asfalt permetr millorar fins a 10 quilmetres d'un total de 16 camins rurals del terme municipal.

"L'Ajuntament ja treballa en el reasfaltat i posada a punt de molts vials des de fa temps, per aquesta part del projecte suposa un complement molt necessari per a anar ms enll en la millora de vies rurals, especialment desprs de les fortes pluges de principis d'any", indica l'edil.

Aix mateix, Valverde anuncia que el consistori est en procs d'adjudicar un contracte d'asfalt per valor de 200.000 euros anuals fins al 2019 per a la posada a punt de tot tipus de vies urbanes i rurals que necessiten d'una millora i condicionament pels efectes del pas del temps i del desgast i tamb pels efectes dels ltims episodis de precipitacions.

"Desprs de comprovar els danys en molts d'aquests vials, hem considerat mereixen ser presos com una prioritat per al departament que dirigisc", explica el responsable de Serveis Pblics, qui indica que "anem a actuar perqu la intervenci que finalitza aquesta setmana siga noms el principi d'un llarg i fructfer pla d'asfalt que permeta seguir millorant contnuament les vies que aix ho requereixen", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43053&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software