Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Vila-real rep 150.000 euros de la Generalitat per a contractar 150 usuaris de Serveis Socials en...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real rep 150.000 euros de la Generalitat per a contractar 150 usuaris de Serveis Socials en...
martes, 11 de julio de 2017

Vila-real rep 150.000 euros de la Generalitat per a contractar 150 usuaris de Serveis Socials en risc d'exclusi social

La Conselleria d'Igualtat i Poltiques Inclusives de la Generalitat Valenciana ha concedit a Vila-real una ajuda de 148.828,48 euros, que servir per a contractar, durant un termini mnim de tres mesos, 150 usuaris dels Serveis Socials municipals que es troben en situaci o risc d'exclusi social.

Els regidors d'Economia, Xavier Ochando, i de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, han donat a conixer els detalls d'aquesta subvenci, que arriba desprs de les gestions realitzades de manera conjunta per ambdues regidories.

"Durant molt temps algunes administracions ens han donat l'esquena amb excuses pelegrines a l'hora de rebre ajudes per als nostres vens", explica Ochando, "les coses han canviat i ara tenim una Generalitat que no concedeix les ajudes d'ocupaci a dit i que valora, barema i estudia cada cntim que reparteix, de manera que, una vegada ms, ha tornat a tenir en compte els mrits de Vila-real, els tcnics dels quals han fet una gran tasca perqu la nostra ciutat siga mereixedora de tal subvenci".

L'edil d'Economia recorda que el 2017 va comenar amb ajudes a la contractaci per a collectius vulnerables (en la seua majoria dones o majors de 45 anys), aix com amb la concessi de tres Escoles Taller per a menors de 30 anys, "desprs de 10 anys sense passar per Vila-real", ajudes a les quals se sumen el programa Avalem Joves, per a 61 joves amb titulaci, el programa Inem Agrari o la Llanadora d'Ocupaci, sense oblidar els convenis amb Tots Units o Adavi.

"Hem oferit una oportunitat laboral a ms de 200 vens en els ltims mesos, sempre intentant abastar tots els collectius possibles, grcies a que comptem amb un govern de la Generalitat progressista, encapalat per PSPV i Comproms, que no ens tanca la porta, al contrari que uns altres van fer", assenyala Ochando, qui agraeix al secretari autonmic vila-realenc Alberto Ibez "tot el treball realitzat que ara es materialitza en aquesta ajuda per a persones en situaci o risc d'exclusi social".

L'edil de Serveis Socials ha explicat que la subvenci, que compta amb finanament del Fons Social Europeu, es destinar a 150 usuaris de Serveis Socials que siguen receptors de la Renda de Garantia Ciutadana i que es troben en edat laboral, "sense excloure cap franja d'edat i prioritzant les dones aturades i amb major dificultat d'accs al mercat laboral, aix com les vctimes de la violncia de gnere".

No obstant a, Escorihuela apunta que de no cobrir aquestes places, l'ajuda tamb ser extensible a altres usuaris de Serveis Socials que ho puguen necessitar per les caracterstiques de la seua situaci personal i afig que el pla tamb preveu reforar, d'una manera indirecta, la plantilla de Serveis Socials, mitjanant la contractaci de cinc professionals de l'mbit social.

"Un d'ells ser un psicleg, un altre un treballador social i els altres tres podran ser del perfil d'un educador social o psicopedagog, ja que la intenci que tenim s intensificar l'atenci a aquestes persones i, ms que donar ajudes temporals, volem treballar amb els beneficiaris des de la base, oferint-los una orientaci laboral, millorant les seues habilitats socials i els hbits en la seua vida quotidiana".

El projecte compta amb una durada inicial de tres mesos, tot i que, tal com indica Ochando, "estem estudiant amb la Conselleria la possibilitat d'ampliar-ho", al mateix temps que assenyala que "esperem que el programa siga de profit per als usuaris i que, una vegada finalitzat, compten amb les eines i el suport suficient com per a trobar una ocupaci i enfrontar-se al mercat laboral amb majors garanties", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43065&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software