Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real invertir 83.000 euros en la pavimentaci i posada a punt dels carrers de les Corts...
mircoles, 12 de julio de 2017

L'Ajuntament de Vila-real invertir 83.256 euros en els projectes dels carrers de les Corts Valencianes i Alfons el Magnnim, obertes de manera provisional en la passada legislatura, per que requereixen d'una actuaci integral de pavimentaci i posada a punt per a donar resposta a una demanda histrica dels vens del barri de Botnic Calduch, amb la qual l'equip de govern est comproms.

El regidor de Territori, Emilio Obiol, afirma que es tracta de dos treballs diferents. D'una banda, el carrer de les Corts Valencianes comptar amb un pressupost de 43.583 euros per a la seua pavimentaci i illuminaci, mentre que el carrer d'Alfons el Magnnim disposar de 39.673 euros per al seu asfaltat.

"Va ser aquesta la Regidoria que va obrir amb molt esfor els carrers de manera provisional per a facilitar l'accs als vens, deixant arrere un caos tercermundista i perills que ve de l'poca del Partit Popular", assenyala Obiol, qui lamenta que "malgrat aquesta primera actuaci, no es va poder asfaltar per a permeabilizar la zona".

No obstant a, assegura que "tamb ser aquesta Regidoria qui complisca i actue per a deixar la zona presentable, responent aix a les demandes dels vens". "Aquesta intervenci que es desenvolupar abans de finalitzar l'any tamb ser provisional", explica l'edil, "per servir per a pavimentar i millorar tots dos vials quant a seguretat i condicionament de l'entorn", assenyala i recorda que "en cap cas es pot urbanitzar ni actuar de manera definitiva en l'espai perqu els terrenys no sn de l'Ajuntament, encara que hem aconseguit arribar a un acord amb els propietaris per a, almenys, poder aplicar una capa d'asfalt i millorar la zona".

Va ser el passat 19 de juny quan el Ple va aprovar la incorporaci d'1,4 milions d'euros al pressupost en un expedient de crdits extraordinaris que servir per a escometre aquestes actuacions, "per a les quals ja s'est treballant, amb l'objectiu que siguen una realitat al ms aviat", destaca el responsable de Territori.

L'alcalde, Jos Benlloch, que recentment va reprendre la campanya L'alcalde al barri, va visitar en la seua primera sessi de presa de contacte amb els vens el barri de Botnic Calduch, on va poder explicar millor als residents en quin punt es troba el cas i va reiterar el comproms de l'equip de govern de donar resposta a aquesta petici histrica.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43071&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software