Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real obri el termini per a installar-se en la Fira de Santa Caterina
mircoles, 12 de julio de 2017

L'Ajuntament de Vila-real ha publicat la convocatria perqu les persones interessades a participar en la prxima Fira de Santa Caterina, que se celebrar el 26 de novembre, puguen presentar la seua sollicitud d'autoritzaci. El termini vigent s'incrementa fins al 31 d'octubre i les parades disponibles per al mercat tamb augmenten fins a les 290, 10 ms que fa un any.

El regidor d'Economia, Xavier Ochando, ha animat vens i comerciants de tots els punts del pas a "seguir participant com ho han fet durant tots aquests anys perqu aquesta Fira continue sent un referent" i destaca l'impacte que suposa aquest esdeveniment per a l'economia de Vila-real.

"Malgrat ser un mercat d'un sol dia s un important motor econmic, sense oblidar que compta amb un gran valor sentimental i histric per a la ciutat i els seus vens i tamb per als visitants, que any rere any segueixen acudint a Vila-real per a gaudir d'aquesta tradici tan nostra que es mant tan viva", apunta. Com en ocasions anteriors, el consistori valorar les peticions sobre la base de la idiosincrsia del mateix esdeveniment i prioritzar els productes tpics nadalencs, aix com els productes artesanals tradicionals i les joguines i podr desestimar aquelles sollicituds que oferisquen a la venda productes que es considere que no s'identifiquen amb la Fira.

"En Santa Caterina podrem trobar des de pesebres i decoraci nadalenca, fins a torrons, fruita seca i productes artesanals o joguines, passant per altres productes tamb acceptats com els d'alimentaci o els complements personals, sempre que no desvirtuen l'esperit tradicional de la Fira", explica Ochando, qui recorda que "no s'acceptaran roba, sabates, txtil i cuir de procedncia no artesanal i complements personals de venda generalista, ni productes alimentaris sense autoritzaci sanitria".

Aix mateix, la Fira oferir un espai perqu les ONG i associacions "puguen donar difusi a les activitats que realitzen" i "com en anys anteriors, promour la recuperaci de tot all tpic de la ciutat, com la mocadorada o el xiulet i la pilota".

Les sollicituds hauran de ser remeses al registre de l'Ajuntament mitjanant model normalitzat acompanyat de declaraci responsable sobre el compliment dels requisits, que es podr obtenir en l'oficina municipal d'Atenci i Trmits o a travs de la web municipal www.vila-real.es, juntament amb una cpia del document d'identitat.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43073&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software