Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - El Bus de la Marxa escalfa motors amb 14 locals adherits i arranca el 22 de juliol per a unir...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse





Recuperar clave?
Sindicar

El Bus de la Marxa escalfa motors amb 14 locals adherits i arranca el 22 de juliol per a unir...
jueves, 13 de julio de 2017

El Bus de la Marxa escalfa motors amb 14 locals adherits i arranca el 22 de juliol per a unir Vila-real amb Benicssim

El Bus de la Marxa a Benicssim que l'Ajuntament de Vila-real impulsa des de fa sis anys ja escalfa motors, amb la confirmaci d'un total de 14 establiments collaboradors, que seran els encarregats de repartir els tiquets d'anada i tornada de manera gratuta a qui realitze una consumici per valor mnim d'1,5 euros.

El regidor de Joventut i Economia, Xavier Ochando, confirma que l'autobs arrencar el proper 22 de juliol i oferir el servei tots els dissabtes fins al 26 d'agost. Els locals adherits sn La Tarara TasKafe, Els Llusos, l'Antic, El bar del belga, La Taberna Roja, L'Ingrvid, La Mutti, Booncata, Vila-Beer, Summer Vil, Tangerina, Buhoos Pub, El Termet i L'ibric, que repartiran tots els divendres i dissabtes un tiquet per a l'autobs a cada client que faa una consumici per un import mnim d'1,5 euros i que servir per cobrir tant l'anada com la tornada a Benicssim.

L'autobs sortir a les 00.30 hores des de la plaa del Llaurador i far parades a l'ermita, la bscula del Barranquet, l'encreuament de l'avinguda de Cardenal Tarancn amb el carrer de Gamboa i a l'avinguda del Riu Ebre, des d'on posar rumb al Carmelit de Benicssim. La tornada ser des del mateix punt a les 05.30 hores i parar en els mateixos punts en ordre invers.

"Esperem que, igual que en els ltims anys, els ms joves aprofiten per a deixar el cotxe o la moto a casa i facen els seus desplaaments de manera segura", indica Ochando, qui anima a fer s d'aquest servei, que "de manera directa tamb fomenta el consum en els nostres locals d'oci i restauraci".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43083&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software